Απορία για Σταυρό-Ολυμπιάδα

atrapos

Member
Μηνύματα
51
Likes
41
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβικη
Την Αγ.Μαρίνα την ξέρω!είναι στο Μόδι,αλλά εδώ μας λέει για Αγ.Ειρήνη:roll:,άλλη δηλαδή,
όσο για την διαδρομή μετά το Σταυρό την ξέρω σ ευχαριστώ!Ναι θυμάμαι ότι είναι πανέμορφη,γενικά όοοολη η περιοχή προσφέρεται για εξερεύνηση!και φρεσκάρισμα:)
Αν και δεν ειναι τοσο σπουδαιο,να επιμεινω οτι η Αγια Μαρινα ειναι 200 μετρα απο τη Ρεντινα ενω στο Μοδι ειναι(αν δε κανω λαθος) ο Αγιος Νεκταριος τον οποιο τιμουν ιδιαιτερα οι προσφυγες απο Μαδυτο.Εξαιρετικη επισης διαδρομη(με αναριθμητες χωματινες παρακαμψεις) ειναι αυτη πανω στο Χολωμοντα απο Ολυμπιαδα προς Αγια Βαρβαρα.
 

Nefeli_

Member
Μηνύματα
56
Likes
10
Ταξίδι-Όνειρο
.....θα το σκεφτώ!!!
Από όποιον δρόμο και να πας υπολόγισε κανά 45λεπτο.
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την έξοδο απο Ρεντίνα γιατί εκτός του ότι βολεύει να σταματήσεις στην Αγία Μαρίνα,η διαδρομή από εκεί ειναι φανταστική ανάμεσα στα πλατάνια εεεεε; :lol:
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Μόνο αν πάρεις την εγνατία θα κάνεις 45 λεπτά. Βέβαια έχει σημασία από ποιό μέρος της Θεσσαλονίκης ξεκινάς. Τώρα το εξειδικεύω πολύ αλλά εάν μένεις ανατολική θεσσαλονίκη ίσως να προτιμήσεις την παλιά εθνική, ξέρεις από Χωρτιάτη μέσω αγίου βασιλείου.
 
Μηνύματα
2.491
Likes
3.199
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παιδιά κατάλαβα και πολύ καλά μάλιστα:haha:,γιατί δε μού είναι αγνωστη η περιοχή...διευκρίνηση ήθελα απλά για το δρόμο,σας ευχαριστώ όοοολους
και όταν θα πάω θα παραθέσω πληροφορίες και γιά τις εκκλησίες και γιά όλα!!

dmdoc ναί έτσι όπως το θέτεις έχουν και τα τυχερά τους οι λοκατζήδες:haha:αλλά τι να σου πώ δε τους ζηλεύω κι όλας:haha:
 

Zelllen

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Β.Αμερική
καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα καλό ξενοδοχείο στην Ασπροβάλτα. Πρέπει να παω αυτό το σκ και επειδή δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια δεν ξέρω κατά πόσο αυτά που προτείνουν τα booking και τα σχετικά site είναι καλά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.735
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom