Απορία σχετικά με αλλαγή πτήσης

TENTEN

Member
Μηνύματα
249
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Το ερώτημα έχει ως εξής: Την Πέμπτη φεύγω για Μαλαισία και γύρναγα κανονικά στις 08/09/09. Οι πτήσεις θα γίνουν με emirates. Εντελώς τυχαία χτές το βράδυ μπήκα στο site της emirates για να κάνω μια ασφαλιστική κάλυψη και ανακάλυψα ότι μου έχουν αλλάξει την πτήση του γυρισμού από dubai για Αθήνα. Ειδικότερα, ενώ ήταν να πετάξουμε 17:30 την Τρίτη στις 08/09, μας το άλλαξαν για την επόμενη ημέρα, Τετάρτη, στις 10:00 το πρωί. Σημειωτέον, ότι προς το παρόν δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για την αλλαγή.
Το ερωτημά μου είναι σχετικά με το τι δικαιώματα έχω ως επιβάτης, επειδή η emirates φυσικά δεν ανήκει στην Ευρωπαική Ενωση και δεν ξέρω τι ισχύει. Εχω δει τα σχετικά δικαιώματα για τις κοινοτικές πτήσεις αλλά για τις χώρες εκτός τι παίζει?? Θα μας παράσχουν δωρεάν διανυκτέρευση? Υπάρχει θέμα αποζημίωσης?
Οπως είπα, το ανακαλύψαμε μονοι μας τυχαία.
Traveller, τις γνώσεις σου please!!!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Πράγματι δεν φαίνεται να γίνεται η βραδυνή DXB-ATH...

Περίμενε να στο επιβεβαιώσουν και επίσημα... σίγουρα θα σε ταίσουν και θα σε κοιμήσουν... για αποζημίωση δεν το ξέρω αλλά δεν το βρίσκω και απίθανο... κάντο κουβέντα μόλις πάρεις την επίσημη επιβεβαίωση της αλλαγής...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.064
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom