Κούβα Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χριστούγεννα δεν ειναι άσχημα στην Αβανα αλλά δεν υπαρχει και κάτι σχετικό (διακόσμηση, ιδιαιτεροι εορτασμο), μάλλον μειονέκτημα ειναι, υπό την έννοια ότι τα μουσεία ειναι κλειστά, κάποια για 3 μέρες. Θέλω να πω δεν κερδίζετε κάτι με το να είστε σώνει και καλά στην Αβανα, θα έβαζα κάποιο μέρος χωρις μουσεία (πχ Βινιαλες).

Πρωτοχρονιά στο Τρινιδαδ ναι, η καλυτερη επιλογή. Αν πάτε μαυσωλειο του Τσε καθοδον προς Βαραδερο όμως να αποφύγετε Δευτέρα και αργίες. Επειδή εχετε μερες στο Τρινιδαδ κι ειναι μικρούλι, θα πήγαινα και ημερήσια στο Topes de collantes.

Trinidad οπωσδήποτε σπίτι με γεννήτρια, οι διακοπές ρεύματος ειναι απαλευτες εκεί. Και στο Βινιαλες τα ίδια.

Viazul για τέτοιες μέρες απο νωρίς. Κολεκτιβο βρίσκετε.

iPhonakias

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @Yorgos , προτεινεις viazul η τα ταξι? για τις μεταφορες μας;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @Yorgos , προτεινεις viazul η τα ταξι? για τις μεταφορες μας;
Εξαρτάται από το πόσο βιάζεστε. Για τη διαφορά τιμής, προτιμώ τα κολεκτίβο.

Giorgos K4

Member
Air
Πολύ περίεργο μου ακούγεται! Ισως ο Γιώργος ξέρει κάτι περισσότερο. Air France δοκιμάσατε; Δηλαδή θα πάτε στο ίδιο μέρος άλλη μια φορά κι όχι κάπου αλλού για να δείτε κάτι άλλο;
France 1.400 αεροπορικο
Παλι εκεί γιατί μόνο εγώ και άλλος ένας είμαστε οι ίδιοι , όλοι οι άλλοι καινουρια άτομα.
Φυσικά και θέλω να πάω ξανά τόσο σύντομα , θεωρω το μέρος απισταυτα ωραίο

Giorgos K4

Member
Καλησπέρα.
Γιατί δεν έκλεισε ο καθένας μόνος του;
Δεν λειτουργούμε ετσι , με αυτό τον τρόπο πιθανα ο πρώτος θα πάει με 700 και ο τελευταίος με 1.500 αεροπορικό.
Γιναυτο πάμε σε ομαδικό που είναι ΦΙΞ η τιμη για όλους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.140
Μέλη
39.896
Νεότερο μέλος
elsaky

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα