Ισλανδία Απορίες για Ισλανδια με μικρό παιδί .

Michaelkatsa

Member
Καλημέρα στο φόρουμ. Τελευταία βρίσκω φθηνά εισιτήρια από Αθήνα για Ισλανδια το Απρίλιο του 26. Μας έχει γίνει εμμονή εμένα και της γυναίκας μου να πάμε, αλλά το θέμα μας είναι ότι έχουμε και ένα παιδί το οποίο τότε θα είναι 2 ετών. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι εφικτό με μωρό και τέτοιο καιρό ; Υπάρχει κάποιος να δώσει tips?

paefstra

Member
Καλημέρα στο φόρουμ. Τελευταία βρίσκω φθηνά εισιτήρια από Αθήνα για Ισλανδια το Απρίλιο του 26. Μας έχει γίνει εμμονή εμένα και της γυναίκας μου να πάμε, αλλά το θέμα μας είναι ότι έχουμε και ένα παιδί το οποίο τότε θα είναι 2 ετών. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι εφικτό με μωρό και τέτοιο καιρό ; Υπάρχει κάποιος να δώσει tips?
Δηλαδη με καροτσι.
Δεν ειναι καλυτερα να γινει 5-6 να θυμαται και κατι, να τρωει τα παντα, να μη νυσταζει περιεργες ωρες και να μην κουβαλατε τοσο βαρος?

Michaelkatsa

Member
Δηλαδη με καροτσι.
Δεν ειναι καλυτερα να γινει 5-6 να θυμαται και κατι, να τρωει τα παντα και να μην κουβαλατε τοσο βαρος?
Έχετε απόλυτο δίκιο. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να πάω και ας ταλαιπωρηθώ. Από θέμα επικινδυνότητας ρωτάω . Πρόσβασης σε αξιοθέατα και καιρού με το μωρό

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η πρόσβαση με καρότσι, ειδικά τέτοια εποχή είναι πολύ δύσκολη. Η Ισλανδια είναι ταξίδι περιπέτειας. Έχει σκαρφάλωμα , παγετώνες, βουνά, καταρράκτες. Μόνο με μαρσιπο γίνονται αυτά, ειδάλλως μια υπομονή να μεγαλώσει το παιδάκι σας. Και πάλι όμως ο Απρίλιος είναι απρόβλεπτος μήνας. Μπορεί ο καιρός να ανατρέψει κάθε σχέδιο.

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Με κάτι τέτοιο, δεν θεωρώ ακατόρθωτο να περιηγηθείτε στην Ισλανδια μαζι με το παιδακι σας (η φωτο τυχαια απο το ιντερνετ):

freeon-marsipos-pezoporias-mount-hiking-babydream.gr-02-900x900.jpg

Στους περισσοτερους καταρρακτες η πρόσβαση θα ειναι εφικτη! Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες περιοχες φυσικού κάλλους της χωρας! Για παγετώνες δεν γνωριζω καθότι πηγα καλοκαίρι, αλλα φανταζομαι οτι δεν θα ηταν συνετο να το τολμησετε. Επείδη καταλαβαίνω οτι η επιθυμία σας να πραγματοποιησετε το ταξιδι είναι μεγάλη (και δικαίως, επιβεβαιωνω και εγω ως ισλανδο-φαν) μπορείτε αντι να το αναβαλλετε, να το προσαρμόσετε στις ανάγκες τις οικογενειας σας!

Michaelkatsa

Member
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο να πραγματοποιήσεις. Στο κάτω κάτω δεν θέλω να αφήσω το παιδί πίσω. Έχετε να προσθέσετε κάτι ως αφορά τη διαμονή ;

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ιστορία μου! Αναφέρονται αναλυτικά τα καταλυματα που μείναμε. Στην επιλογή των καταλυμάτων θα παίξει ρόλο τι πρόγραμμα ακριβώς θα ακολουθησετε, που θα κάνετε στάσεις, αν θα κάνετε τον πλήρη γύρο του νησιού, πόσες μέρες θα έχετε στη διάθεσή σας... Στις στάσεις που κάναμε εμεις (που κάναμε όλο τον γύρο του νησιου) τα καταλυματα ήταν όλα πολύ καλά και στα προτείνω χωρίς επιφύλαξη!

Ισλανδία - Ισλανδία: τη δροσιά της να 'χουμε!

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Με κάτι τέτοιο, δεν θεωρώ ακατόρθωτο να περιηγηθείτε στην Ισλανδια μαζι με το παιδακι σας (η φωτο τυχαια απο το ιντερνετ):

View attachment 499908

Στους περισσοτερους καταρρακτες η πρόσβαση θα ειναι εφικτη! Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες περιοχες φυσικού κάλλους της χωρας! Για παγετώνες δεν γνωριζω καθότι πηγα καλοκαίρι, αλλα φανταζομαι οτι δεν θα ηταν συνετο να το τολμησετε. Επείδη καταλαβαίνω οτι η επιθυμία σας να πραγματοποιησετε το ταξιδι είναι μεγάλη (και δικαίως, επιβεβαιωνω και εγω ως ισλανδο-φαν) μπορείτε αντι να το αναβαλλετε, να το προσαρμόσετε στις ανάγκες τις οικογενειας σας!
Επειδη έχω τετοιο , θεωρώ οτι για Ισλανδία με τις καιρικές συνθήκες ΔΕΝ προτείνεται. Πήγα σε περιβάλλον με πολύ αέρα κ σταμάτησα, εκει Απρίλιο μήνα θα παιζει ΠΑΡΑ πολυς αέρας, ψυχος, βροχη κλπ

Michaelkatsa

Member
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον πως θα αναβάλλω το ταξίδι μέχρι το παιδί να μεγαλώσει λίγο.

8avos

Member
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον πως θα αναβάλλω το ταξίδι μέχρι το παιδί να μεγαλώσει λίγο.
Εάν έχεις βαλει κάτι στο μυαλό...καντο (θα έλεγα - έκανα εγώ)

Πήγα πέρυσι Απρίλιο στην Ισλανδία και ο καιρός ήταν...όπως θα δεις στο βίντεο

Έχω πάει σε μέρη στα 45 μου ,που είχα ξαναεπισκευθεί στα 20 μου και δεν θυμόμουν τίποτα,οπότε θεωρώ πως η αναβολή λόγω του ότι τώρα δεν θα θυμάται τίποτα ενώ σε 5 χρόνια (στα πέντε του) θα θυμάται πράγματα,στην δική μου περίπτωση δεν θα ίσχυε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα