Samion
Member

- Επόμενο Ταξίδι
 - Παλέρμο

ε άμα βρεις κατι καλό δεν θα σε χαλάσει η μια ιντσα πλατος υποθέτω...Κρίμα... γιατί κατά διαστήματα κάνει πολύ καλές προσφορές για Ασία.
Αναγκα και θεοί πείθονται..Πλάτων.
ε άμα βρεις κατι καλό δεν θα σε χαλάσει η μια ιντσα πλατος υποθέτω...Κρίμα... γιατί κατά διαστήματα κάνει πολύ καλές προσφορές για Ασία.
χα χαααααααα αιώνιε samion!! σε παω!!ε άμα βρεις κατι καλό δεν θα σε χαλάσει η μια ιντσα πλατος υποθέτω...
Αναγκα και θεοί πείθονται..Πλάτων.

είτε σκυλοβαριούνται στη δουλειά και δεν κοίταξαν ΚΑΝ τα χαρτιά που έσκιζαν.
 Μας αρπάζει στα γρήγορα, μας βάζει σε ένα ευρύχωρο και άνετο βαν και καρφί για Kuala Besut. Ο δρόμος επαρχιακός με τρομερή βλάστηση γύρω γύρω, μικρά σπιτάκια, εικόνες πρωτόγνορες (αν και έχουμε οδηγήσει στο Πουκέτ, ήταν πολύ διαφορετικά, προφανώς λόγω νησιού-τουρισμού). Ήμουν πτώμα και έκλειναν τα μάτια μου, άλλα δεν ήθελα να χάσω εικόνα.  Ο οδηγός γκαζιάρης, οτι υπήρχε μπροστά μας ΕΠΡΕΠΕ να το προσπεράσει λέμε, έτσι, εμείς θα νικήσουμε !! Η μοναδική φορά που έδωσε προτεραιότητα ήταν όταν μια αγελάδα αποφάσισε να διασχίσει το δρόμο :eek-77::eek-77:

Μυριστηκες δωματιακι λουξ και κατεφθασες πονηρουλα εεεεε?Ti είδατε? Τι είδατε?
Φίλε μου σερφερ, κατέβα απο την σανίδα, βγες απο την θάλασσα, βάλε το μαγιουδάκι να στεγνώσει, φόρα και ένα σαρόνγκ και γράφε.
Επίσης νομίζω ότι έχεις ξεχάσει να αναφέρεις την χώρα. Λεπτομέρειες θα μου πεις... ασία να ναι κι ότι να ' ναι..