Απόδραση από τη Θεσσαλονίκη με παιδί βοήθεια!

travelling523

Member
Μηνύματα
84
Likes
15
Καλησπέρα στην αγαπημένη ομάδα θέλουμε να ταξιδέψουμε από τη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο εγώ η σύζυγος μου και το μικρό μας το κοριτσάκι που είναι μωρό. Μαζί μας θα έχουμε και το σκυλάκι μας. Θα θέλαμε να μας προτείνετε ένα ωραίο ξενώνα. θα θέλαμε να είναι στη φύση και να συνδυάζει παιδική χαρά και ακόμη καλύτερα και ζωάκια. Βρήκαμε ένα πολύ ωραίο αλλά είναι μακριά στην Ξάνθη. Εμείς θα θέλαμε το πολύ 2 h από τη Θεσσαλονίκη. Θα περιμένουμε τις εμπειρίες σας αλλά και τις ιδέες σας. Ευχαριστούμε πολύ!
 

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Καλησπέρα, σας ενδιαφερει να ειναι κοντα σε θαλασσα ή βουνο;
 

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Τοτε νομίζω πως ακριβως οτι ζητας ειναι στην Ανω Μηλιά Πιερίας.
Περιπου 1,30 ωρα απο Θεσσαλονίκη, υπεροχη φύση με δροσερο δάσος οξυας, πολύ ομορφη πλατεια με παγκακια και παιδική χαρα για την μικρή σας. Εχει πολύ ωραιες διαδρομες για βολτα και μία ταβερνα του κ. Κωστα, με ωραια φαγητα.
Υπαρχει ενας ξενωνας μεσα στο χωριο, που σιγουρα τα καλύπτει ολα όσα θελετε, και η κυρια που το εχει ειναι συμπαθεστατη. Δεν εχω μεινει στον ξενωνα, αλλά πηγαινω χρόνια στο χωριό λόγω καταγωγης φίλου και μπορω να σου δωσω οσες πληροφοριες θες.
 
Last edited:

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Μολις εμαθα οτι πιο παλια και τα δωματια πανω απο την ταβερνα του κ. Κωστα, τα λειτουργουσε σαν ξενωνα, αλλα δεν ξερω αν το κανει ακόμα.
Επισης ζωακια σε αφθονια γυρω σας, σκιουρακια, χελωνιτσες γεματο το χωριό, και νομιζω η κυρία που εχει τον ξενωνα, κανονιζει και διαφορες περιηγησεις και με αλογακια και διαφορα άλλα... (Να τονισω, δεν κανω διαφημιση!)
 
Last edited:

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
"Μελιες, Παραδοσιακη Επαυλη" ονομάζεται ο ξενωνας, και η ταβερνα "Αγναντι του Κωστα", τα τηλεφωνα υπαρχουν στο google
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.656
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom