piccolo_mondo
Member
Χμ ναι, ok, περίμενα με ενθουσιασμό τη συνέχεια της ιστορίας γιατί θέλω να πάω Αίγυπτο με παιδιά, αλλά τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρη....
Δύσκολη αρένα η Αίγυπτος… Παρόλα αυτά… μαγική !!Χμ ναι, ok, περίμενα με ενθουσιασμό τη συνέχεια της ιστορίας γιατί θέλω να πάω Αίγυπτο με παιδιά, αλλά τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρη....
Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα και τώρα που το γράφω και μεταφέρομαι ηλεκτρίζεται όλο μου το κορμί…Μα τι πάθατε! Αν είναι δυνατόν!
Τελευταίο δεν ήταν σίγουρα!! Αλλά όμοιο του δεν υπήρξε άλλο..Περάσατε σε επόμενη πίστα δυσκολίας. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο εμπόδιο αυτό.
Άκρως επικίνδυνο…Ηξερα για την καφρίλα που με τα χρόνια γίνεται χειρότερη αλλά αυτό που συνέβη το βρίσκω υπερβολικό και επικίνδυνο!
Μπράβο για την ψυχραιμία σας.
Οχι. Μα και το περίεργο ήταν πως την επόμενη μέρα ήταν σαν να μην συνέβη τίποτα(παθολογικά πάντα). Ένιωθε απλά το πρωί ένα πράγμα σαν hangover. Είπαμε… τυχερός στην ατυχία του!Αφου ξυπνησε ο Βαγγελης χωρια να του λειπει κανενα οργανο παλι καλα…
Στο μεταξυ μετα απο τετοιο δυνατο αναβολικο δεν χρειαστηκε νοαοκομειο;![]()
Τσιγάρο ποτισμένο με αναβολικό για καμήλες μια πανίσχυρη μορφή κεταμίνης. Κόλπο που, όπως μάθαμε αργότερα, παίζει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή εις βάρος των τουριστών.
Του έβαλαν αμέσως χυμό βύσσινο στο στόμα και του προσέφεραν όσες πρώτες βοήθειες ήξεραν και μπορούσαν.
Και πολύ καλά κάνεις! Είναι πάρα πολύ χρήσιμα όσα γράφεις!Και ήμουν και διστακτική στο να γράψω για μια τέτοια εμπειρία. Από την άλλη δεν ωραιοποιούμε ποτέ τα πράγματα κα τα ταξίδια μας. Παραμένουμε αληθινοί . Δεν είναι όλα ρομαντικά και τέλεια στρωμένα. Είναι και μια προειδοποίηση για όλους τους ταξιδιώτες.