Από αεροδρομιο Κιάτο

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.954
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή χρησιμοποιώ τον προαστιακό όντως στην στάση Κ.Αχαρναί η μία αμαξοστοιχία περιμένει κάποια λεπτά την άλλη για να γίνουν οι αντίστοιχες μετεπιβιβάσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι
Μιλάς για τις δυο συγκεκριμένες ή έτσι γενικώς; Πάντα ή αναλόγως τις ορέξεις του σταθμάρχη/μηχανοδηγού;
 

giorgavr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Μιλάς για τις δυο συγκεκριμένες ή έτσι γενικώς; Πάντα ή αναλόγως τις ορέξεις του σταθμάρχη/μηχανοδηγού;
Μιλάω πάντα για τις γραμμές Αθήνα-Κιάτο, Αθήνα-Αεροδρόμιο, τις οποίες χρησιμοποιώ και γνωρίζω. Όχι δεν έχει υπάρξει φορά, σε μένα τουλάχιστον, που να μην σταματήσει για μετεπιβίβαση στις Κ.Αχαρναί και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθώς αυτή η οδηγία δόθηκε στους μηχανοδηγούς από το καλοκαίρι που "έσπασε" η γραμμή Κιάτο-Αεροδρόμιο.
 

Valia Stayroy

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους που με βοηθησατε παρα πολυ και άμεσα. Αμά περιμενει τελικά αυτα τα 4 λεπτα η αμαξοστιχια για την αλλαγη τελικά θα με βολεψει.
Γιατι φανταστειτε, αν επρεπε τελικα να περιμενω μία ωρα Αχαρναί για να παρω το επομενο για να φτασω Κιατο, η ανταπόκριση μου στο Κιατο με Πάτρα πάλι θα με εκανε να περιμενω γιατι δεν εχουν σε όλα τα δρομολογια ανταπόκριση με Πάτρα. Ειναι νομιζω ανα δευτερη αφιξη στο Κιατο εχει ανταπόκριση.
Αλλά θα έπρεπε με ένα αστερακι από κάτω να ενημερώνουν, οτι υπαρχει αναμονη της αμαξοστοιχίας. Ουτε τηλ. για πληροφορίες να τους παίρνουν ούτε τιποτα.
Ευχαριστώ και πάλι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.343
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom