panpan
Member
Τι μου θύμισες... Πραγματική στιχομυθία όταν ο μπαμπάς, καθηγητής τότε, είχε πάει να πάρει τους βαθμούς του αδερφού μου (προφανώς η καθηγήτρια δεν ήξερε ότι ο μπαμπάς ήταν συνάδελφος):
Παρόμοια περίπτωση. Πήγα να πάρω τους βαθμούς της κόρης μου. ( διευκρίνηση. Έκανα παιδίΠραγματική στιχομυθία όταν ο μπαμπάς, καθηγητής τότε, είχε πάει να πάρει τους βαθμούς του αδερφού μου
Εντάξει, πάλι καλά, εμένα το πρωί μου έβγαζε κάτι ψάρια, κονσέρβα ή παστά θα σε γελάσω, ήταν στα Ισπανικά η διαφήμιση και δε κατάλαβα.Σε ταξιδιωτικο φορουμ και αντι να μου βγει μια διαφημιση ξενοδοχειου ή αεροπορικης, ή εστω κατι για black friday βρε αδερφε, μου βγαινει βιβλιο για ποδολάτρες;;;;;

Ταιριαζουν ομως με τις μπυρες τα παστα, Ψηλε!Εντάξει, πάλι καλά, εμένα το πρωί μου έβγαζε κάτι ψάρια, κονσέρβα ή παστά θα σε γελάσω, ήταν στα Ισπανικά η διαφήμιση και δε κατάλαβα.![]()

,,, κάποιος στην γειτονιά είναι μερακλης και ο Mr Google που γνωρίζει τα πάντα τροφοδοτεί όλη την γειτονιά με τέτοιες διαφημίσεις !Αυτο τωρα πώς να το εκλαβω;
Σε ταξιδιωτικο φορουμ και αντι να μου βγει μια διαφημιση ξενοδοχειου ή αεροπορικης, ή εστω κατι για black friday βρε αδερφε, μου βγαινει βιβλιο για ποδολάτρες;;;;;
View attachment 518164