ilianakap94
Member
Εχω μπερδευτεί δίχως αύριο, τα φώτα σας!!! Πάμε σρι λανκα 12 μέρες, ζευγάρι. Ποια ταξιδιωτική ασφάλεια να κάνουμε;;; Η μία μου φαίνεται πανάκριβη, η άλλη λειψή. Πετάμε με air Arabia. Help 

Εσείς τι θα επιθυμούσατε, έτσι ώστε να κρίνετε οτι σας κάνει;Εχω μπερδευτεί δίχως αύριο, τα φώτα σας!!! Πάμε σρι λανκα 12 μέρες, ζευγάρι. Ποια ταξιδιωτική ασφάλεια να κάνουμε;;; Η μία μου φαίνεται πανάκριβη, η άλλη λειψή. Πετάμε με air Arabia. Help![]()
Εσείς τι θα επιθυμούσατε, έτσι ώστε να κρίνετε οτι σας κάνει;
Ποια σου φαίνεται ακριβή και ποιά είναι η λειψή; Χωρίς στοιχεία τι να σχολιαστεί; Πάντως και η λειψή που λες καλύτερα από το τίποτε...
Εσείς τι θα επιθυμούσατε, έτσι ώστε να κρίνετε οτι σας κάνει;
Ποια σου φαίνεται ακριβή και ποιά είναι η λειψή; Χωρίς στοιχεία τι να σχολιαστεί; Πάντως και η λειψή που λες καλύτερα από το τίποτε...
Συνοπτικά εννοώ, ότι σε αρκετές πχ Allianz, για να έχω όλες τις καλύψεις με καλά σχετικά όρια, ανεβαιναν πολύ τα ασφάλιστρα. Αν διάλεγα φθηνότερο πακέτο αυτόματα σήμαινε λιγότερες καλύψεις. Αλλά τελικά έκλεισα με kemter που βρήκα για δύο άτομα στα 90€ με σεβαστά όρια και όλες τις καλύψεις. Νομίζω πως ήταν value for money και με καλές κριτικές.Εσείς τι θα επιθυμούσατε, έτσι ώστε να κρίνετε οτι σας κάνει;