Αυστρία Αυστρία Σαλτζμπουργκ Ιννσμπρουκ οδικώς

gmanou

Member
Μηνύματα
12
Likes
64
9-17/9 2021
1η ημέρα Αεροπορικώς Αθήνα - Βιέννη. 9:30 άφιξη. 8 ενήλικοι, ενοικίαση Van Mercedes Vito Tour 116d 1000€ για 9 ημέρες. Φύγαμε γύρω στις 11 για Salzburg με ενδιάμεσες στάσεις στην λίμνη Wolfangsee περίπου 3 ώρες. Πρώτα St Gilgen υπέροχο χωριουδάκι βόλτα με τελεφερίκ στη κορυφή του βουνού με απίστευτη θέα 30€ (πολλά) και μετα St.Wolfang επίσης υπέροχο κ πιό ωραίο. Γύρω στις 7 φθάσαμε στο Salzburg , ξενοδοχείο Jufa 115€ με πρωινό, κ μετά φαγητό. (10 η ώρα κλείνουν οι κουζίνες).
2η ημέρα Γερμανία λίμνη Konigsssee υπέροχη βαρκάδα 23€ περίπου 3 ώρες πήγαινε έλα, στο τελος της λίμνης κατεβαίνεις και περπατάς 10 λεπτά και συναντάς άλλη λίμνη που αξίζει ένα μικρό περπάτημα και φώτο. Στην επιστροφή αν θές σταματάς και στη στάση Αγιου Βαρθολομαιου κ επιστροφή στην αρχή της λίμνης. Επίσκεψη στο αγαπημένο χωριό του Χίτλερ Berchtesgaden, πανέμορφο, βολτίτσες γλυκό κ καφέ. Επιστροφή στο Salzburg.
3η ημέρα αφιερωμένη στο Salzburg.
4η ημέρα Hallstatt Το αγαπημένο χωριό της Αυστρίας, πανέμορφο (πιο πολύ στις φωτογραφίες που βλέπεις μετά). Αξίζει οπωσδήποτε μία βόλτα αλλά και η υπέροχη διαδρομή. Υπάρχει κ τελεφερικ που σε ανεβάζει στο βουνό που έχει κ αλατορυχείο. Συνέχεια στο Μπαντ ισλ (Bad Ischl) πιο σύγχρονο χωριό με ωραία παρκάκια και όμορφες βόλτες.
5η ημέρα φεύγουμε απο Salzburg για Innsbruck με ενδιάμεσες στάσεις Κιτζμπουχελ(Kitzbuhel) κ Ζεεφελντ (Seefeld), υπέροχα και τα δύο για βόλτα και φωτογραφίες. Φθάσαμε το απόγευμα στο Innsbruck ξενοδοχείο Engl (110€ με πρωινό).
6η ημέρα Κάστρο Neueswanstein(Γερμανία) , αναβήκαμε κοντά στο κάστρο με τα πόδια 20' ανηφόρα, η παίρνεις λεωφορειάκι ή άμαξα. Φωτογραφίες και βόλτα γύρω γύρω. Αν θές να μπείς βγάζεις εισητήρια απο κάτω πριν ξεκινήσεις.
Συνέχεια στο χωριό oberramergau για καφεδάκι και μετά παλάτι Λίντερχοφ (Linderhof) , ξενάγηση με 10€ στα ελληνικά ,αξίζει. Περνάς απο το Αββαειο του Ετάλ για μπυρίτσα και τελευταία βόλτα στο Garmisch-Partenkirchen. Επιστροφή στο
Innsbruck.
7η ημέρα αφιερωμένη στο Innsbruck. Πανέμορφο , βόλτες , φώτο, καφέ, γλυκό, φαγητό, αξίζει για μια ολόκληρη ημέρα.
8η ημέρα Φεύγουμε απο Innsbruck για κοιλάδα Βαχάου (80χλμ απο Βιέννη) που την διασχίζει ο δούναβης. Με ενδιάμεση στάση στο πενέμορφο Λινζ, φθάνουμε σε ένα πανδοχείο 15χλμ απο το Μέλκ. (Gasthof Dangl στο Wimpassing an der Pielach), υπέροχο φαγητό αυστριακό, κ υπέροχος χώρος για επαρχία Αυστρίας.
9η ημέρα βόλτα στο Melk με το υπέροχο αβαείο και τελευταία βόλτα στο Krems (υπέροχο κ αυτό) και φύγαμε για αεροδρόμιο Βιέννης.
Κόστος εκδρομής 1100€ το άτομο (με φαγητό κάθε βράδυ περίπου 25-30 το άτομο με κρασί η μπύρα).
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.085
Likes
23.672
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Θαυμάσιο ταξίδι. Πανέμορφα μέρη επισκεφτήκατε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom