τελη Σεπτεμβριου, συνηθως εχει δροσουλα προς κρυο...Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με βοηθησατε!Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα ,24 με 28 Σεπτεμβρίου θα βρισκομαστε Βιέννη. Τι καιρό έχει τότε?Θα χρειαστούμε καλοκαιρινά ή μακρυμανικα και μπουφάν?
χαχαχα, σοβαρα...?Ευχαριστώ πολύ!!Από Γιάννενα είμαι οπότε κατάλαβα ακριβώς χαχαχα
Θεωρώ πως δεν υπάρχει κακή περιοχή σε αυτή την πόλη. Τα τρένα είναι εξυπηρετικότατα, αν θυμάμαι καλα δεν είχαμε πάρει καθόλου λεωφορείο. Και συνήθως όλοι βγάζουν την καρτα απεριορίστων την 7ημερη με τα 17 ευρώ αν υπάρχει ακόμη. Όσο για τα παιδιά θα πρότεινα ένα από τα αρχαιότερα λούνα Παρκ Παρτερ ή από τα αρχαιότερα zoo, το Vienna Zoo. Πραγματικά άξιζαν και τα δυο 100% εφόσον υπάρχει ανάλογο μπατζετΚαλησπέρα,
Θα πάμε για πρώτη φορά στην Βιέννη το τελευταίο σκ του Νοεμβρίου με την κόρη μου (11 ετών).
θα φτάσουμε Σάββατο μεσημέρι ,έχω κάνει κράτηση με δωρέαν ακύρωση στο Motel one Wien Westbahnhof (εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις ...)
Είναι καλή περιοχή ?
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης ?Απο το αεροδρόμιο να παρουμε το S7 ή το λεωφορείο που εχει κοντά στο ξενοδοχείο στάση.
Η πτήση της επιστροφής είναι Δευτέρα 7.45 με ποιον τρόπο μπορούμε να πάμε στο αεροδρόμιο , υπάρχουν βραδινά λεωφορεία ?
Τι θεωρείτε ότι μπορούμε να δούμε σε μια μισή μέρα με μια κόρη που δεν την ενθουσίαζουν τα μουσεία ?
Ποια κάρτα μεσων μεταφοράς να βγάλουμε?
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων !
Πήγα έγκυος Βιέννη εκείνη την εποχή πριν 5.5 χρόνια.Καλησπέρα,
Θα πάμε για πρώτη φορά στην Βιέννη το τελευταίο σκ του Νοεμβρίου με την κόρη μου (11 ετών).
θα φτάσουμε Σάββατο μεσημέρι ,έχω κάνει κράτηση με δωρέαν ακύρωση στο Motel one Wien Westbahnhof (εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις ...)
Είναι καλή περιοχή ?
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης ?Απο το αεροδρόμιο να παρουμε το S7 ή το λεωφορείο που εχει κοντά στο ξενοδοχείο στάση.
Η πτήση της επιστροφής είναι Δευτέρα 7.45 με ποιον τρόπο μπορούμε να πάμε στο αεροδρόμιο , υπάρχουν βραδινά λεωφορεία ?
Τι θεωρείτε ότι μπορούμε να δούμε σε μια μισή μέρα με μια κόρη που δεν την ενθουσίαζουν τα μουσεία ?
Η περιοχη ειναι μια χαρα με λιγη προσοχη(οπως εχεις λιγη προσοχη κ οταν κυκλοφορεις εδω στο δρομο εξω)θα ειστε μια χαρα...Καλησπέρα,
Είναι καλή περιοχή ?