Αυστρία Αυστρία - Ταξίδι στη Βιέννη!!

billstamaniac

Member
Το vienna pass αξίζει κ μετακίνηση με τα τουριστικά λεωφορεία έχουν καλό δίκτυο διαδρομών και συχνότητα ή καλύτερα κάρτα για τα μέσα κ μεμονωμένα εισιτήρια;
Μπρατισλάβα φθάνει μονοήμερη ή να βάλω κ καμία διανυκτέρευση;
Φαγητό value for money καμία πρόταση;

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Το vienna pass αξίζει κ μετακίνηση με τα τουριστικά λεωφορεία έχουν καλό δίκτυο διαδρομών και συχνότητα ή καλύτερα κάρτα για τα μέσα κ μεμονωμένα εισιτήρια;
Μπρατισλάβα φθάνει μονοήμερη ή να βάλω κ καμία διανυκτέρευση;
Φαγητό value for money καμία πρόταση;
Εάν αναφέρεσαι στην Vienna Card αυτή αξίζει μόνο εάν σκοπεύεις να μπεις σε μουσεία και παλάτια.
Το hop on Hoff bus δεν αξίζει γιατί πας παντού με τα πόδια και το λεωφορείο δεν μπαίνει στο ιστορικό κέντρο και κινείται περιμετρικά του δακτυλίου.
Η Μπρατισλάβα αξίζει σίγουρα μια διανυκτέρευση για να κάνεις και μια βόλτα το βράδυ και να προλάβεις να ανέβεις στο κάστρο που έχει φοβερή θέα προς την πόλη!
Εάν πας καλοκαίρι με μεγάλη μέρα και φτάσεις πρωί θα προλάβεις να τα δεις σχεδόν όλα σε μία μέρα αλλά δεν ξέρω εάν θα προλάβεις να κάνεις και μια ωραία βόλτα δίπλα στο ποτάμι... Εσύ ξέρεις τι θέλεις να δεις από την πόλη.

Semina

Member
Καλημέρα σε όλους και όλες!! Πριν το ταξίδι μας στη Βιέννη είχα διαβάσει πως αρκετοί είχατε φάει ένα νόστιμο hotdog(ή κάτι τέτοιο με λουκάνικο γεμιστο) εδώ στη Βιέννη και συγκεκριμένα από τη δεύτερη καντίνα ( κάποιοι το είχαν τονίσει).... το θέμα μου είναι πως δεν το σημείωσα και τώρα δεν θυμάμαι την περιοχή...Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ!!! Έχω ακόμα 24 ώρες και μετά επιστροφή!!! Αν και μαμά μαζί με 3 παιδιά ( πάρα την οποία γκρίνια των παιδιών) περνάω πολύ όμορφα χάρη στις ιστορίες σας!!

fraulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημέρα σε όλους και όλες!! Πριν το ταξίδι μας στη Βιέννη είχα διαβάσει πως αρκετοί είχατε φάει ένα νόστιμο hotdog(ή κάτι τέτοιο με λουκάνικο γεμιστο) εδώ στη Βιέννη και συγκεκριμένα από τη δεύτερη καντίνα ( κάποιοι το είχαν τονίσει).... το θέμα μου είναι πως δεν το σημείωσα και τώρα δεν θυμάμαι την περιοχή...Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ!!! Έχω ακόμα 24 ώρες και μετά επιστροφή!!! Αν και μαμά μαζί με 3 παιδιά ( πάρα την οποία γκρίνια των παιδιών) περνάω πολύ όμορφα χάρη στις ιστορίες σας!!
εννοειτε το käsekrainer - λουκανικο γεμιστο με τυρι. Εγώ προτείνω το bitzinger, εχει στην οπερα - κοντά στο albertina

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.133
Μέλη
39.886
Νεότερο μέλος
HorizonSeeker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom