Αυστρία Αυστρία - Ταξίδι στη Βιέννη!!

cosafiv

Member
Ο Ιούλιος, είναι όπως ο Αθηναϊκός Απρίλιος... Είσαι με κοντομανικο και στα σκιερά σημεία ψιλοκρυωνεις... αυτό που λένε για βροχές, ισχύει...ο Απρίλιος είναι σαν αρχές Μάρτη... γενικά πάντως, όποτε και να πάς, αξίζει...

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έχω βρεθεί και τις δύο εποχές και εξαρτάται τι προτιμάς. Ο Ιούλιος έχει πολύ αποπνικτική ζέστη εκεί οπότε θεωρητικά ο Απρίλιος είναι καλύτερος. Δε θα είναι όμως όπως ο ελληνικός Απρίλης,ειδικά αν είσαι από νότια Ελλάδα,είναι πολύ πιθανό να πετύχεις ψύχρα και βροχή.
Δεν είδα τρομερή διαφορά στον κόσμο ούτε στις τιμές αν και δεν έχω εικόνα από τις τιμές διαμονής συγκεκριμένα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Κοίτα καλυτερα εδω
https://www.accuweather.com/el/at/vienna/31868/april-weather/31868?year=2025

Και βγάλε μονος σου συμπερασματα και επέλεξε γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικες εμπειριες .
Η φίλη από πανω λεει για πολυ αποπνικτικη ζέστη αλλα εγω εχω διαφορετικη εμπειρία και δεν πέτυχα βροχη
Στο site που σου έστειλα εχει ολες τις θερμοκρασίες.
Τον Ιούλιο 2025 πχ ειχε μια ημέρα 33 και αλλες 3 31 βαθμούς
Ολες τις αλλες ημερες κατω απο 30..

Όποτε και να πας να περάσεις υπεροχα

rea

Member
Καλησπέρα. Θεωρείτε καλύτερη περίοδο για ταξίδι στην Βιέννη Πάσχα τον Απρίλιο ή καλοκαίρι Ιούλιο? Από θέμα καιρού, τιμών, κόσμου κτλ. Ευχαριστώ
Επειδή γύρισα πριν 10 ημέρες και μου ήταν δυσάρεστη η όλη αίσθηση από τον τόσο κόσμο πιστεύω ότι η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για Βιέννη.Καλες γιορτές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom