Αυστρία Αυστρία - Ταξίδι στη Βιέννη!!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα σας, θα πάμε με τις φίλες μου Βιέννη για πέντε μέρες αλλά κλείσαμε δωμάτιο για τέσσερις γιατί η πτήση επιστροφής είναι ξημερώματα Δευτέρας. ( Πέμπτη - Δευτέρα) Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι δεν θα έχουμε που να αφήσουμε τα πράγματα μας την Κυριακή και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από τα lockers στην Βιέννη και αν έχει να μου προτείνει κάποιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αφήσει ξανά τα πράγματα σε lockers και δεν ξέρουμε κατά πόσο να τα εμπιστευτούμε.
Σας ευχαριστώ πολύ !
Έχω αφήσει στο Hauptbahnhof, δεν είχα πρόβλημα.
Δες εδώ τιμές
Luggage storage

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Να έχετε και άλλες εναλλακτικές, γιατί στις Βρυξέλλες εμείς σε σταθμό τραίνου δεν βρίσκαμε lockers και την πατήσαμε
... Κάντε μια αναζήτηση κ για ιδιωτικές εταιρείες εκτός σταθμού

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι δεν θα έχουμε που να αφήσουμε τα πράγματα μας την Κυριακή
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε στο ξενοδοχείο να τις αφήσετε, αν βολεύει η τοποθεσία. Αρκετά ξενοδοχεία έχουν ένα δωματιάκι φύλαξης αποσκευών.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε στο ξενοδοχείο να τις αφήσετε, αν βολεύει η τοποθεσία. Αρκετά ξενοδοχεία έχουν ένα δωματιάκι φύλαξης αποσκευών.
Αυτη εδω ειναι η καλυτερη λυση αρκει να σας βολευει η τοποθεσια, συνηθως δεν υπαρχει θεμα και μπορεις να αφησεις τις βαλιτσες οση ωρα θες.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Aγαπημένοι μου συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες την βοηθεια σας
Αρχες Ιουλλιου θα βρεθούμε Βιεννη οικογενειακώς (3 παιδιά 15-12-ετών)
Διαμονή στην περιοχή στην περιοχή Λέοπολντστατ εξι νυχτες
Βιέννη εχω βρεθεί το μακρινό 2007 2008
Μουσεία είχα δει πολλά. Τα παιδιά δεν ειναι πολύ φαν συν το κόστος και σκεφτομαι να περιοριστώ στο Φυσικής Ιστορίας, Ανακτορα Σισσυ.
Αν εχετε να προτεινετε και κάτι αλλο ενδιαφερον για τα παιδιά μου λέτε.

Θέλουμε κυρίως να περπατησουμε, να δουμε τις γειτονιές της Βιέννης, τα παρκα της τα καφε της κλπ
Οπότε για δώστε τα φώτα σας ποιες ειναι οι πιο ομορφες γειτονιές και πως μπορω να χωρίσω τις ημέρες μας ανα περιοχή (φθάνουμε πολύ νωρίς την 1η ημερα και φευγουμε βραδυ της 7ης λογω κόστους ). Προτάσεις για καφε, φαι , πάρκα ανα περιοχή ευπρόσδεκτο
Λογω του ότι το ξενοδοχειο δεν ειναι πολύ κεντρικό νομιζω ότι η καλλη οργανωση για να μην κουραστεεί πολύ ο μικρός είναι σημαντικό
Μια ημέρα σκέφτομαι να πάμε Μπρατισλαβα με τρένο. Εισιτηρια πρέπει να κλείσω ηλεκτρονικά ή και την ίδια ημέρα βρίσκω ; Επίσης Μπρατισλαβα που να κινηθω;
Μετακινήσεις λογικα με συμφερει η vienna card, δεδομένου ότι βλέπω ότι τα δύο παιδιά είναι δωρεάν . Σωστά;

Ευπρόσδεκτο ό τι αλλο εχετε να προτεινετε

υγ εννοειται όταν βρω χρονο θα μελετήσω και τις ιστορίες σας

Ευχαριστω

osfialgia

Member
Aγαπημένοι μου συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες την βοηθεια σας
Αρχες Ιουλλιου θα βρεθούμε Βιεννη οικογενειακώς (3 παιδιά 15-12-ετών)
Διαμονή στην περιοχή στην περιοχή Λέοπολντστατ εξι νυχτες
Βιέννη εχω βρεθεί το μακρινό 2007 2008
Μουσεία είχα δει πολλά. Τα παιδιά δεν ειναι πολύ φαν συν το κόστος και σκεφτομαι να περιοριστώ στο Φυσικής Ιστορίας, Ανακτορα Σισσυ.
Αν εχετε να προτεινετε και κάτι αλλο ενδιαφερον για τα παιδιά μου λέτε.

Θέλουμε κυρίως να περπατησουμε, να δουμε τις γειτονιές της Βιέννης, τα παρκα της τα καφε της κλπ
Οπότε για δώστε τα φώτα σας ποιες ειναι οι πιο ομορφες γειτονιές και πως μπορω να χωρίσω τις ημέρες μας ανα περιοχή (φθάνουμε πολύ νωρίς την 1η ημερα και φευγουμε βραδυ της 7ης λογω κόστους ). Προτάσεις για καφε, φαι , πάρκα ανα περιοχή ευπρόσδεκτο
Λογω του ότι το ξενοδοχειο δεν ειναι πολύ κεντρικό νομιζω ότι η καλλη οργανωση για να μην κουραστεεί πολύ ο μικρός είναι σημαντικό
Μια ημέρα σκέφτομαι να πάμε Μπρατισλαβα με τρένο. Εισιτηρια πρέπει να κλείσω ηλεκτρονικά ή και την ίδια ημέρα βρίσκω ; Επίσης Μπρατισλαβα που να κινηθω;
Μετακινήσεις λογικα με συμφερει η vienna card, δεδομένου ότι βλέπω ότι τα δύο παιδιά είναι δωρεάν . Σωστά;

Ευπρόσδεκτο ό τι αλλο εχετε να προτεινετε

υγ εννοειται όταν βρω χρονο θα μελετήσω και τις ιστορίες σας

Ευχαριστω
Η περιοχή που θα μείνεις βολεύει για το πάρκο πράτερ που είναι γενικά και ωραία περιοχή και με αρκετή ζωή για παιδιά και μεγάλους.
φαντάζομαι αν πας για πρώτη φορά να ξεκινήσεις με τα κλασικά..? Εκτός αν θες κάτι που να αρέσει απαραίτητα στα παιδιά.

Πχ στη περιοχή Donaupark έχει πολλά και τεράστια πάρκα και στις όχθες του ποταμού στήνουν τεχτητές παραλίες , beach bar κλπ που το καλοκαίρι μαζεύουν πολύ κόσμο.

paefstra

Member
Ακομη κι αν πατε Μπρατισλαβα 6 μερες στη Βιεννη χωρις μουσεια ειναι παρα παρα πολλες. 3 φτανουν. Θα εβαζα με τρενο και το Γκρατζ ειτε Brno στην Τσεχια για μια γευση.
Κατεβασε την εφαρμογη Omio για να βλεπεις εισιτηρια τρενων και λεωφορειων και να συγκρινεις τιμες.

tdoumos

Member
Αν μπορειτε νοικιαστε αμαξι και ταξιδεψτε προς τις λιμνες του Salzkammergut.
Hallstat, Sankt Wolfgang, Traunsee, Attersee, Montsee, Bad Ischl κλπ

Γυρισαμε πριν ενα μηνα και ηταν ενα απο τα πιο ομορφα ταξιδια που εχουμε κανει. Αν τα παιδια δεν θελουν μουσεια και ουρες, αυτο το ταξιδι θα ηταν ιδανικη επιλογη.
Θα δειτε τοσο ομορφα τοπια , αμετρητες αγελαδες στα λιβαδια, καταρρακτες και μικρους περιπατους σε οργανωμενα φαραγγια που θα σας κοψουν την ανασα. Για πολιτιςμο πεταγεστε Salzburg για να δειτε το μουσειο του Μοτζαρτ.

Την τελευταια μερα πηγαμε ξανα Ανακτορα Σισσυ και στο παλατι Schonbroon γιατι περυσι ειχαμε παει χειμωνα και δεν ηταν τιποτε ανθισμενο.

Φανταστικο ξενοδοχειο περιτρυγιρισμενο απο ανθισμένους λοφους και με θεα τα βουνα το aja bergresort Werfenweg, εκει μειναμε τρεις βραδιες. Το πρωινο-βραδινο ηταν υψιστης ποιοτητας, ισως το καλυτερο μπουφε που ειχαμε με 140€ την βραδια.Μιλαμε για ιταλικο προσεκο, ταρταρ μοσχαρισιο σε κουταλακια στριφτα, Φρεσκα blueberries αμετρητα, αρνακι γαλακτος sous vide, μελι κερηθρα κλπ κλπ.
aja Bergresort Werfenweng · Werfenweng

Αμαξι νοικιασα απο ενα καινουριο αμερικανικο franchise, ολοκαινουριο citroen c3, πληρης ασφαλιση χωρις καμια εγγυηση (100€ απλα για την βενζινη, φουλ-φουλ)
23€/μερα απεριοριστα χιλιομετρα. Απλα αν θρς να περασεις αε αλλη χωρα, πληρωνεις 99€ για ασφαλεια εκτος Αυστριας.
U-Save, Flughafen Wien · Fischamend

Επειδη Βιεννη ειναι τοσο φθηνος προορισμος στα αεροπορικα, τελευταία στιγμη αποφασισαμε να δουμε το απιστευτο αυτο μερος.
Αφου να φανταστεις για Οκτωβριο εκλεισα Βενετια για να ανεβουμε Δολομιτες.

Attachments

Last edited:

fraulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα πρότεινα κι εγώ το Schönbrunn να μπει στο πρόγραμμα, έχει πολύ ωραίους κήπους και εκεί κοντά έχει και ζωολογικό αν σας ενδιαφέρει.
Η Βιέννη είναι όμορφη όλες τις εποχές! Το καλοκαίρι ανοίγουν όντως παραποτάμια μαγαζιά και μέσα στην πόλη, στο κανάλι του Δούναβη, (πχ summerstage), είναι πολύ ωραία επίσης η βόλτα στο Alte Donau, εκεί κάναμε μπάνιο όταν έμενα Βιέννη (έχει και δημοτική παραλία με είσοδο), αλλά ακόμα και χωρίς να βουτήξετε στον Δούναβη είναι πολύ ωραία βόλτα όταν έχει καλό καιρό.
Επίσης δεν νοείται καλοκαίρι στη Βιέννη χωρίς να περάσετε μια βόλτα από το Filmfestival στην πλατεία Δημαρχείου, έχει διάφορα stands με φαγητό και στην οθόνη παίζει όπερα, τι πιο βιεννέζικο από αυτό ;-)
Ωραία βόλτα στα περίχωρα της Βιέννης επίσης το Kahlenberg για τη θέα, έχει και διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.797
Νεότερο μέλος
Konarach

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom