Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πρώτη φορά

Μιλάμε για 11 με 14 μέρες . Σίγουρα αν χρειαστεί να κάνουμε μικρότερο ταξίδι και να προσαρμοστεί σε αυτές τις μέρες θα γίνει
Πόσα χιλιόμετρα σκοπεύετε να βγάλετε αυτές τις μερες; Προσωπικά, το ταξίδι με αυτοκινούμενο μου δίνει τη χαρά να κινούμαι χαλαρά, να μένω σε μικρά χωριά και τη φύση, όχι να γράψω χλμ αβέρτα.

Αλλά, γούστα είναι αυτά.
Με δύο εβδομάδες διαθέσιμες, και εκκίνηση από Αμβούργο προς Δανία και Νορβηγία, προσωπικά θα έφτανα το πολύ μέχρι το Bergen.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Δεν θέλουμε να κινηθούμε από πόλη σε πόλη ρωτάω μόνο σε περίπτωση που ήταν κάποια πόλη στην διαδρομή μας . Όταν κάνετε το ταξίδι αν μπορέσετε γράψτε τις εντυπώσεις σας .
Θα το κάνετε με τροχόσπιτο ή campervan?
Θα θέλαμε να δούμε τρεις τέσσερις χώρες και όχι μόνο μια . Πχ να ξεκινουσαμε από Γερμανία, να περνούσαμε στην Δανία και από εκεί Σουηδία Νορβηγία.
Με capervan θα το κάνουμε. Όλες αυτές τις τεράστιες χώρες σε 14 μέρες; Τι θα δείτε τους αυτοκινητόδρομους;

SACHRYSA12HRY

Member
Πόσα χιλιόμετρα σκοπεύετε να βγάλετε αυτές τις μερες; Προσωπικά, το ταξίδι με αυτοκινούμενο μου δίνει τη χαρά να κινούμαι χαλαρά, να μένω σε μικρά χωριά και τη φύση, όχι να γράψω χλμ αβέρτα.

Αλλά, γούστα είναι αυτά.
Με δύο εβδομάδες διαθέσιμες, και εκκίνηση από Αμβούργο προς Δανία και Νορβηγία, προσωπικά θα έφτανα το πολύ μέχρι το Bergen.
Κάτι τέτοιο θέλουμε και εμείς.
Το bergen που λέτε είναι πανέμορφο.

Απλά εμείς θα θέλαμε να πηγαίναμε μέχρι Όσλο ή Στοκχόλμη ( ως τελικό προορισμό ώστε να επιστρέψουμε από εκεί) και όχι να ξανά γυρίσουμε στο Αμβούργο. Για αυτό και αναφέρω μακρινές αποστάσεις από την αφετηρία ( πχ Αμβούργο) διότι δεν θα χρειαζόταν ιδανικά να ξανά γυρίσουμε

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Κάτι τέτοιο θέλουμε και εμείς.
Το bergen που λέτε είναι πανέμορφο.

Απλά εμείς θα θέλαμε να πηγαίναμε μέχρι Όσλο ή Στοκχόλμη ( ως τελικό προορισμό ώστε να επιστρέψουμε από εκεί) και όχι να ξανά γυρίσουμε στο Αμβούργο. Για αυτό και αναφέρω μακρινές αποστάσεις από την αφετηρία ( πχ Αμβούργο) διότι δεν θα χρειαζόταν ιδανικά να ξανά γυρίσουμε
Εχεις τσεκαρει ποσο κοστιζει να νοικασεις αμαξι (ποσο μαλλον campervan) και να το παραδωσεις σε διαφορετικο σημειο/χωρα απο αυτο που το παρελαβες? Τσεκαρε μια γιατι μπορει να απογοητευτεις με την τιμη.

SACHRYSA12HRY

Member
Είδα ότι κοστίζουν απ
Εχεις τσεκαρει ποσο κοστιζει να νοικασεις αμαξι (ποσο μαλλον campervan) και να το παραδωσεις σε διαφορετικο σημειο/χωρα απο αυτο που το παρελαβες? Τσεκαρε μια γιατι μπορει να απογοητευτεις με την τιμη.
Είδα ότι κοστίζουν 100-150 ευρώ

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Είδα ότι κοστίζουν απ

Είδα ότι κοστίζουν 100-150 ευρώ
Αν αυτη η τιμη ειναι τελικη και αφορα campervan με ασφαλεια κ παραδοση σε διαφορετικο μερος, πες μου που το βρηκες γιατι με ενδιαφερει.

SACHRYSA12HRY

Member
Αν αυτη η τιμη ειναι τελικη και αφορα campervan με ασφαλεια κ παραδοση σε διαφορετικο μερος, πες μου που το βρηκες γιατι με ενδιαφερει.
Νομίζω σε sites οπως στο indiecampers , όμως δεν έφθασα ως το τέλος

Πόσο κοστίζουν;

Vassokalo

Member
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
παιδιά πιστεύετε ότι η Δανία αξίζει για ένα τέτοιο ταξίδι με αυτοκινούμενο? Τα χρήματα ίσως είναι και λιγότερα απ΄οτι βλέπω για 4 άτομα ( μεγάλα παιδιά ). Μια σκέψη είναι Κοπεγχάγη αεροπορικώς και μετά ενοικιάζουμε campervan . Είναι η πρώτη φορά με αυτοκινούμενο και θέλω πολλά να ψάξω βέβαια. .

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Νομίζω σε sites οπως στο indiecampers , όμως δεν έφθασα ως το τέλος

Πόσο κοστίζουν;
Την ξερω την εταιρια. Βγαινουν πολλα εξτρα (αλλα απαραιτητα) μεχρι να φτασεις στο τελος. Η one-way παραδοση μπορει να στοιχιζει απο 500€ - 1000€ αναλογα την εταιρια κ την αποσταση. Επισης κ ποια ασφαλεια θα βαλεις παιζει ρολο γιατι μπορει αν συμβει κατι να πληρωσεις τα μαλλια της κεφαλης σου. Ειναι ακριβα οχηματα αυτα. Δε ρισκαρεις. Ψαξε καλα κ ζυγισε τα πριν επιλεξεις.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
παιδιά πιστεύετε ότι η Δανία αξίζει για ένα τέτοιο ταξίδι με αυτοκινούμενο? Τα χρήματα ίσως είναι και λιγότερα απ΄οτι βλέπω για 4 άτομα ( μεγάλα παιδιά ). Μια σκέψη είναι Κοπεγχάγη αεροπορικώς και μετά ενοικιάζουμε campervan . Είναι η πρώτη φορά με αυτοκινούμενο και θέλω πολλά να ψάξω βέβαια. .
Ναι αξιζει. Αν νοικιασεις στη Δανια κ τραβηξεις για Νορβηγια 🤣.

SACHRYSA12HRY

Member
Την ξερω την εταιρια. Βγαινουν πολλα εξτρα (αλλα απαραιτητα) μεχρι να φτασεις στο τελος. Η one-way παραδοση μπορει να στοιχιζει απο 500€ - 1000€ αναλογα την εταιρια κ την αποσταση. Επισης κ ποια ασφαλεια θα βαλεις παιζει ρολο γιατι μπορει αν συμβει κατι να πληρωσεις τα μαλλια της κεφαλης σου. Ειναι ακριβα οχηματα αυτα. Δε ρισκαρεις. Ψαξε καλα κ ζυγισε τα πριν επιλεξεις.
Εννοείται πως θα ήθελα μεικτή ασφάλεια ώστε να μην χρειαστεί να πάρω δάνειο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Ποια είναι τα απαραίτητα έξτρα ;

Όταν λες 500-1000 εννοείς την ημέρα ;

Έχουν άλλες τιμές αν παραδώσεις το αυτοκινούμενο σε άλλο μέρος από εκεί που το πήρες ;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Εννοείται πως θα ήθελα μεικτή ασφάλεια ώστε να μην χρειαστεί να πάρω δάνειο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Ποια είναι τα απαραίτητα έξτρα ;

Όταν λες 500-1000 εννοείς την ημέρα ;

Έχουν άλλες τιμές αν παραδώσεις το αυτοκινούμενο σε άλλο μέρος από εκεί που το πήρες ;
Μεικτη δυσκολα θα βρεις. Απλα αγοραζοντας ενα καλο πακετο, μειωνεις αρκετα το ποσο ευθυνης σου σε περιπτωση ατυχηματος.
Φυσικα κ υπαρχει χρεωση αν δεν το παραδωσεις εκει που το παρελαβες. Υπαρχει μια εφαπαξ χρεωση που ειναι αρκετα μεγαλη. Σε αυτο αναφερομουν λεγοντας 500€ - 1000€.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.779
Νεότερο μέλος
moroccosaharatour

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom