Αφήνοντας την Ελλάδα

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Ωρα 1:51 πμ : Οι βαλίτσες έχουν ετοιμαστεί, τα εισιτηρια αγοραστεί απο καιρού και η αναμονή της αναχώρησης η τελευταία πράξη που απέμεινε.Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Με λένε Δημήτρη και μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για την ακρίβεια το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων μόλις προχθες μου παρέδωσε το δίπλωμα στα χέρια μου. Πέντε χρόνια αναμνήσεων στο νησί του Πυθαγόρα γεμάτα γλυκιές αναμνήσεις έφτασαν στο τέλος τους.

Όπως κάθε μεγάλη απόφαση, οι ετοιμασίες ξεκίνησαν σχεδόν εναν χρόνο πιο πρίν όταν ακόμα πάλευα με τα μαθήματα της σχολής και ξεκίνησα να ψάχνω για μεταπτυχιακό. Μετα απο πολλές έρευνες όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Εδιμβούργο και δεν πήρε πολύ καιρό να το πάρω απόφαση και να αρχίσω την οργάνωση. Χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό μου τρέχανε σαν παλαβές και δεν λέγανε να σωπάσουν. Ξένη χώρα, άλλη κουλτούρα, άλλο εκπ.σύστημα αλλα κυρίως αποχωρισμός για ένα χρόνο του μεγάλου μου έρωτα! Μετά απο 3 χρόνια με ενα πανέμορφο μουτράκι που φέτος μπαίνει στο τελευταίο του έτος που βρίσκεις την καρδιά να την αφήσεις?
Η λογική και η συζήτηση κερδίζουν την μάχη και πέφτω με τα μούτρα στην δουλειά κλείνοντας easyjet tickets απο τώρα για Οκτώμβρη, Χριστούγεννα αλλα και Πάσχα!! Πάνω απο 2 μήνες κενό ούτε λόγος για συζήτηση, μια θα ανεβαίνει μια θα κατεβαίνω :clap:

Και έτσι βρίσκομαι σήμερα εδώ, εν αναμονη της πτήσης των 14:40 που θα με ταξιδέψει στον νέο μου προορισμό, την μεγευτική πόλη του Εδιμβούργου για εναν ολόκληρο χρόνο. Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση του Δευκαλίων για την ίδρυση αυτου του blog αφου σύντομα θα είμαι και εγω ενας έλληνας του εξωτερικού.Άλλωστε το πλάνο λέει αν όλα πάνε καλά να μείνω μετα τις σπουδές μόνιμα εδώ για εργασία ακολουθούμενος απο το έτερο μου ήμιση μόλις τελειώσει με το πτυχίο.

Έτσι ξεκινάει ενα ταξίδι με μπόλικη τρέλλα, ανυπομονησία, ενθουσιασμό και δίψα για νέες εμπειρίες απο την ζωή σε μια άλλη χώρα. Υπόσχομαι να γράφω συχνά και να σας μεταφέρω μέσα απο τον φακό της philips μου την ομορφιά της πανέμορφης Σκωτίας.

Περισσότερα αλλά και φωτογραφικό υλικό εντός της νέας εβδομάδος, εύχομαι καλή αρχή αυτού του blog !!
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα απ' ότι τα περιμένεις... πέρασα το ίδιο λούκι πριν πολλά, πολλά χρόνια, αλλά πίστεψέ με άξιζε τον κόπο και πλέον τα αναπολώ εκείνα τα χρόνια με νοσταλγία...καλή προσαρμογή σου εύχομαι, συχνές αγκαλίτσες με τη καλή σου και πολλές ανταποκρίσεις προς εμάς, που θα περιμένουμε να μαθαίνουμε τα daily news του Εδιμβούργου..
 

maris-lou

Member
Μηνύματα
134
Likes
46
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Η ετοιμη βαλιτσα για το ξεκινημα νεας ζωης!!! Υπεροχη στιγμη,τη θυμαμαι καλα. Σου ευχομαι τα καλυτερα στο σημαντικοτερο ταξιδι της ζωης σου!
 

stormy

Member
Μηνύματα
58
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
Δημήτρη μπράβο για το πτυχίο, με το καλό τώρα και το μεταπτυχιακό :clap:.
Να μας γράφεις συχνά για τη ζωή στο Εδιμβούργο ενδο- & εξω- σχολική, και μη στεναχωριέσαι πολύ για το κορίτσι θα κάνετε περισσότερα ταξίδια και οι δυο! :D
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.731
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλή αρχή στη νέα σου ζωή Δημήτρη. Είσαι πολύ τυχερός για όλα αυτά τα καινούργια που θα ζήσεις και κοίτα να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Θα περιμένουμε τα νέα σου!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όλε!!! :clap:

Καλή αρχή και αναμένουμε να διαβάσουμε ωραία πράγματα από τη Σκωτία!!
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καλό ξεκίνημα, Δημήτρη, σε μια υπέροχη πόλη! Θα περιμένουμε τα νέα σου!:gb01:
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλο ταξιδι,καλη αρχη στον Εδιμβουργο,καλη αρχη στο μπλογκ,καλο ξεκινημα στις σπουδες σου!

Θα περιμενουμε νεα σου και φωτογραφιες!!!!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλη επιτυχια στις σπουδες σου και ομορφες εμπειριες να αποκτησεις.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Δημήτρη μπράβο για το πτυχίο σου καλή αρχή στο εδιμβούργο και να είσαι σίγουρος οτι ολα θα πάνε πολύ πολύ καλά !!!!!!

ΥΓ.και μην στεναχωριέσαι για το " μουτράκι " για τον 1 χρόνο ........σκέψου οτι έχετε ολόκληρη την ζωή μπροστά σας
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
καλη αρχη στην νεα σου ζωη Δημήτρη! ευχομαι να γραφεις συχνα και να περασεις καλα εκει που θα πας!!!!
 

RTW

Member
Μηνύματα
75
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλή συνέχεια με τις σπουδές σου κ ελπίζω να απολαύσεις την παραμονή σου στο Εδιμβούργο !!! - το επισκέφτηκα το '96 στα πεταχτά κ το βρήκα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!
Καλή αρχή!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.415
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom