Βέλγιο Ολλανδία Βέλγιο - Ολλανδία Καλησπερα μια ερωτηση..

paefstra

Member
Μηνύματα
14.719
Likes
47.721
Δεν ξέρω αν είμαι στον κατάλληλο χώρο και συγνώμη γι' αυτό.
Θέλω να πάω από Αμστερνταμ - Μπριζ. Με λεωφορείο είναι αρκετές οι ώρες, αλλά με το τρένο οι τιμές για καθημερινή είναι τσιμπημένες κι επίσης αρκετές ώρες (περίπου 3).
Επειδή λοιπον το απευθείας είναι ακριβό και χρονοβόρο, σκεφτόμουν να το σπάσω με στάση στην Αμβέρσα, να άφηνα τα πράγματα σε έλα λοκερ και να έπαιρνα τρένο μετά από 5-6 ώρες.
Κάποια πρόταση;
Μπορεις να αθροισεις τα χρηματα του λοκερ και του τρενου που ειναι ακριβο και να το συγκρινεις ποσο θα σου παει αν κλεισεις ενα βραδυ στην Αμβερσα. Αν μαλιστα αυτο το βραδυ το αφαιρεσεις απο το πανακριβο Αμστερνταμ και κινηθεις με λεωφορεια απο πολη σε πολη που ειναι φθηνοτερα, θα σου βγει πιο ξεκουραστα και φθηνα. Σε 5 ωρες κατι βλεπεις στην Αμβερσα αλλα θελει παραπανω για να πεις οτι ειδες την πολη.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μηνύματα
927.848
Μέλη
39.794
Νεότερο μέλος
nirou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom