• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Βαλτικές χώρες οδικώς

luis

Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΛΕΤΟΝΙΑ,ΕΣΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ?ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
 

North66

Member
Δε νομίζω ότι αξίζει να νοικιάσετε... οι συγκοινωνίες μεταξύ των πρωτευουσών είναι πάμφθηνες (του στυλ 10-15e για διαδρομή 400 χλμ με λεωφορείο) και τα day trips απ' τις πρωτεύουσες (Κάουνας, Τρακάι, Γιούρμαλα, Σίγκουλντα) γίνονται πολύ άνετα και φθηνά είτε με τρένο είτε με λεωφορείο είτε με μίνιμπας... ακόμα και να θέλετε να κινηθείτε προς τις Βαλτικές ακτές της Λιθουανίας, στο Curonian Spit, υπάρχουν πάλι πολλές επιλογές σε τρένα και λεωφορεία.

Lietuvos gele

"Latvijas dzelzce??"

Home | Lux Express

1188 / Starppils

Hansabuss Business Line >>> Tallinn - Riga - Tallinn »»» Schedule » Schedule

UAB TOKS - autobus
 

fitziano

Member
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

http://www.travelstories.gr/rules.php
 

ThanasisU2

Member
όπως είπε κι ο φίλτατος νορθ66 (κι από δική μου εμπειρία)
δε χρειάζεσαι αμάξι εκεί. τα τρένα κι τα λεωφορεία είναι φθηνά κι άριστα καμία σχέση με την Ελλάδα

κι να ξέρεις κάτι ότι οι οδηγοί στις βαλτικές χώρες είναι οι χειρότεροι στην ΕΕ (βάση πάντα στατιστικών)
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.256
Μηνύματα
707.283
Μέλη
35.035
Νεότερο μέλος
ManosElzr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom