Ισπανία Βαρκελώνη: Τips και προτασεις!!!

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.279
Likes
1.348
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλημερα απο βαρκελωνη! Για ιντερνετ εχει βγαλει κανείς καρτα ισπανική? Θα ηθελα για σκαιπ. .. Γιατθ στη wind μουλενε για 100μβ πακετο 3ευρω.... Για καθε 2 μερες... Χτες βραδυ ψιλοβολευτηκαμε με το δωρεαν για google maps αλλα δεν επθανε παντου
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.674
Η Vodafon έχει κάποια πακέτα για ιντερνέτ,αλλά δεν γνωρίζω και πολλά γιατί έχω σύνδεση.Δωρεάν έχει σ'όλα σχεδόν τα πάρκα.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.279
Likes
1.348
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Τελικα βρηκαμε με 6 ευρω 1gb (ειχε κ 9 με 10 ευρω ) μαζι με την καρτα, οποτε βολευτηκαμε! Με το δωρεαν δεν βγαζαμε ακρη γιατί δεν επιανε καλα κ επρεπε μονιμως να ψαχνεις... Χτες πετυχαμεκ τη γιορτη των ανθρωπινων αλυσιδων (casteller ) στη gracia. Πολυ ωραιο θεαμα!!! Στο https://www.tripadvisor.com/Attract...ws-Bunker_del_Carmel-Barcelona_Catalonia.html αξιζει να παμε? Εχει παει κανεις?
 
Last edited:

georgilio

Member
Μηνύματα
28
Likes
81
Κ εγω βονταφον με 15 ευρω 3 γιγα.. οτι πρεπει για να το εχεις συνεχεια ανοιχτο, δρομολογια σε πραγματικο χρονο κτλ.. πραγματικα πολυ χρησιμο.
 

dinad

Member
Μηνύματα
22
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΑΛΙ
Να ρωτήσω κάτι?
Μπήκα να κλείσω εισητήρια για sagrada familia κ μου βγαλε το εξής μνμ:
Some areas of the Basilica are currently undergoing rehabilitation works. Please pardon any inconvenience.
Ξέρετε με τα 15ευρω, το απλό εισητήριο δηλαδή,αν θα χω θέμα κ τι ακριβώς μπορώ να δω σε αυτην την τιμή?
 

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Νομίζω ότι αυτό το μήνυμα νομιζω το βγάζει γιατι πάντα γίνονται εργασίες.
Λογικά με το απλό εισιτήριο θα δεις ολο το κτιριο χωρις προβληματα (η εισοδος στους πυργους ειναι ξεχωριστη-θελει εξτρα εισητηριο).Στο σαιτ που διαβασα δεν αναφερονται συγκεκριμενες εργασιες.πχ το καλοκαιρι του 16 που πηγα ειχε σκαλωσιες κ γερανους σε εξωτερικα τμηματα
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Πριν δυο μηνες περιπου αν θυμαμαι καλά κατέβασα στο κινητό μια εφαρμογή της εταιρίας του μετρό της Βαρκελωνης (TMB) στην οποία αν θυμάμαι καλά κάπου ζητούσε email. Απο τότε περίπου μια στις δυο Παρασκευές έρχεται email για απεργία την επρχόμενη Δευτέρα. Βέβαια η απεργίες δεν ειναι όπως τις έχουμε συνηθήσει εδώ, τερμα ολα τα δρομολόγια. Εκεί απλως ένα μέρος των δρομολογίων δεν πραγνατοποιείται. Παραθέτω και ενα screenshot απο email που ελαβα πριν λίγο για "απεργία" την ερχόμενη Δευτέρα. Επιπλέον μια φωτογραφία απο τις οθόνες στη στάση του Μετρο στο αεροδρόμιο που ενημερώνει σχετικά με τις συχνότητες την ημέρα της... απεργίας σε κάθε γραμμή και χρονική περίοδο.

Τέλος, να ξεκαθαρίσουμε πως στο Terminal 1 του αεροδρομίου που προσεγγίζει η Vueling και αν θυμάμαι καλά και η Aegean υπάρχει μετρο, δεν είναι απαραίτητο να μεταβεί ο επιβάτης στο 2. Ειναι η γραμμή 9 που δεν παει στο κέντρο όμως με μια μετεπιβίβαση έχετε φτάσει. Οι συρμοί σ αυτη τη γραμμή ειναι χωρίς οδηγό, τα δρομολόγια παντού πολύ συχνα. Αν θυμάμαι καλα υπάρχει και προαστιακός.
 

penelopebek

Member
Μηνύματα
252
Likes
255
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλησπερα σε ολους. Θα ταξιδεψω στη Βαρκελωνη και μια μερα θα νοικιασουμε αυτοκινητο για να παμε στο μουσειο του Νραλι. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω εσν καποιος γνωριζει εαν αυτο το κανουμε Κυριακη υπαρχει πιθανοτητα κινησης στο δρομο; η οχι;
Ακομα ειδα μια ξεναγηση Casa Mila για βραδυ . Εχει παει καποιος; Αξιζει;
Ευχαριστω πολυ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom