panpan
Member
Προσωπικά δεν μου αρέσει. Για αυτό δεν το προτείνω. Ακόμα και αν ήταν δωρεάν. Υπάρχει κόσμος που του αρέσει.Poble d espanyol ( ημέρα Κυριακή) θα το πρότεινες??
Προσωπικά δεν μου αρέσει. Για αυτό δεν το προτείνω. Ακόμα και αν ήταν δωρεάν. Υπάρχει κόσμος που του αρέσει.Poble d espanyol ( ημέρα Κυριακή) θα το πρότεινες??
Όχι δεν μπορείς. Μόνο από το σάιτ. Θα κάνεις μια προσπάθεια στις οκτώ το βράδυ της παραμονής της ημέρας που θέλεις να πας μήπως έχει κάποιες επιστροφές από τα κρουαζιερόπλοια. Δύσκολα όμως. Η θα δεις από άλλα σάιτ ,μεταπωλητών, μπας και έχουν αλλά θα είναι με καπέλο.Καλησπέρα σας. Sagrada μπορώ να αγοράσω και από εκεί εισιτήρια? Στο σάιτ δυστυχώς δεν δείχνει διαθέσιμα την εβδομάδα που θα πάω..
Εγινε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!Όχι δεν μπορείς. Μόνο από το σάιτ. Θα κάνεις μια προσπάθεια στις οκτώ το βράδυ της παραμονής της ημέρας που θέλεις να πας μήπως έχει κάποιες επιστροφές από τα κρουαζιερόπλοια. Δύσκολα όμως. Η θα δεις από άλλα σάιτ ,μεταπωλητών, μπας και έχουν αλλά θα είναι με καπέλο.
Υγ. Δεν προλαβαίνω να απαντώ στα π.μ. λόγω πολλών υποχρεώσεων.
Είσαι ωραίος, ευχαριστώ!!! Και κάτι ακόμα, που συχνάζει ο κόσμος το βράδυ? Εμείς πχ έχουμε δει κόσμο μόνο στην placa reial. Προς barcelonetta υπάρχει κόσμος? Αν πάμε πχ στο paradiso κατά τις 10-11 θα υπάρχει ψυχή?Στην Ράμπλα 96 στο Sex Museum. Μια κάνει τον Ελβις , μια κάνει την Μεριλιν Μονρό.
Τον Μάη τον πέτυχα να κάνει την Μέριλιν.Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση , διότι έχει φαγωθεί η γυναίκα μου! Έχει δει κάπου σε βίντεο, ότι βγαίνει ένας σε ένα μπαλκόνι και υποδύεται τον Έλβις.. φανταζομαι στην Ραμπλα θα είναι, ξέρετε που ακριβώς??