Ισπανία Βαρκελώνη: Τips και προτασεις!!!

linaki

Member
Από πού πήρες εισιτήριο με 18€;Εγώ διαδικτυακά το έκλεισα 26€ και μετά είδα ότι άλλοι το είχαν 22€,αλλά 18 € δεν βρήκα.

από την επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου! το ξεχωρίζεις ως εξής, αν πατήσεις στο google park guell tickets εμφανίζει δεξιά σελίδες και στην επίσημη από κάτω γράφει "επίσημος ιστότοπος"! Θέλει λίγο προσοχή γιατί όντως υπάρχουν πολλά και ακριβότερα!

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα σας!
Ποιες παραλίες θα προτείνατε για μπάνιο πέριξ της Βαρκελώνης?? Να είναι προσβάσιμες με ΜΜΜ , με αμμουδιά. Έχω τσεκαρει τις εξής: castelldefels, sitges , calella, blanes , playa de fennals , santa christina . Δύο πρωινα-μεσημερια θα διαθεσω στις παραλιες ( σίγουρα και Μπαρτσελονετα αλλά δεν την υπολογίζω στις δύο μερες) .
@panpan θα εκτιμούσα και την γνώμη σου , μιας και είσαι φουλ γνωστης!!

panpan

Member
1) castelldefels, 2) sitges , 3)calella, 4) blanes , 5) playa de fennals , 6)santa christina .
1)Ωραίο μέρος πολύ κοντά στην Βαρκελώνη με καλές ψαροταβέρνες.Στα μείον είναι ότι γίνεται πανικός από κόσμο.
castelldefels - Google Search
2)Gay friendly πόλη στην μισή ώρα από Βαρκελώνη.
Gay Sitges Guide 2025 - Bars, clubs, restaurants, beaches
3) Calella Τεράστια παραλία γεμάτο με Ολλανδούς και Άγγλους. Οκονομικό φαγητό το μεσημέρι με πολλές επιλογές.
Calella - Google Search
4)Blanes. Πιο οικογενειακού τύπου παραλίες.
blanes - Google Search
5)Fenals Μια από τις αγαπημένες μου παραλίες μαζί με την διπλανή που δεν την ανέφερες το
Lloret de mar.
fenals - Google Search
6)Ωραία αλλά μικρή και γίνεται πανικός.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
1)Ωραίο μέρος πολύ κοντά στην Βαρκελώνη με καλές ψαροταβέρνες.Στα μείον είναι ότι γίνεται πανικός από κόσμο.
castelldefels - Google Search
2)Gay friendly πόλη στην μισή ώρα από Βαρκελώνη.
Gay Sitges Guide 2025 - Bars, clubs, restaurants, beaches
3) Calella Τεράστια παραλία γεμάτο με Ολλανδούς και Άγγλους. Οκονομικό φαγητό το μεσημέρι με πολλές επιλογές.
Calella - Google Search
4)Blanes. Πιο οικογενειακού τύπου παραλίες.
blanes - Google Search
5)Fenals Μια από τις αγαπημένες μου παραλίες μαζί με την διπλανή που δεν την ανέφερες το
Lloret de mar.
fenals - Google Search
6)Ωραία αλλά μικρή και γίνεται πανικός.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Στο 5 πας με ΜΜΜ ? Τείνω την μια μέρα να συνδυάσω 1 και 2 , και την άλλη 3 ή 4 με 5 ( αν θυμάμαι καλά είναι στην ίδια διαδρομή) .. Για τυχόν ενστάσεις που έχεις πες μου!!!

panpan

Member
Ναι το 1&2 είναι προς μια κατεύθυνση το 3,4&5 προς την άλλη.
5)Στo 5 έχουμε γράψει το Fenals & Lloret de mar.
Το τρένο σε πάει μέχρι το Blanes. Εκεί στον σταθμό περιμένει λεωφορείο και σε πάει και στο
Fenals & sto Lloret. Και στο ένα και στο άλλο θέλει 5-6 λεπτά περπάτημα για θάλασσα.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ναι το 1&2 είναι προς μια κατεύθυνση το 3,4&5 προς την άλλη.
5)Στo 5 έχουμε γράψει το Fenals & Lloret de mar.
Το τρένο σε πάει μέχρι το Blanes. Εκεί στον σταθμό περιμένει λεωφορείο και σε πάει και στο
Fenals & sto Lloret. Και στο ένα και στο άλλο θέλει 5-6 λεπτά περπάτημα για θάλασσα.
εισαι φανταστικος , σε ευχαριστω!!! εισιτηρια να προαγορασω για ην διαδρομη sitges barcelona ή οχι, μπορω να παρω και απο τον σταθμό στην ιδια τιμη? θα παρω την tusual για μια ζωνη ( που καλυπτει μονο castelldefels)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom