Ισπανία Ουγγαρία Βαρκελώνη ή Βουδαπέστη

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμαστε με τον φίλο μου το Πάσχα να πάμε για 5-6 μΈρες ταξιδάκι (8-13 Απριλίου). Εγώ έχω πάει Αγγλία( Λονδίνο-Camebridge-Guildford-portsmouth), Γαλλιά(Παρίσι) και Ιταλία (Ρώμη). Με την Ρώμη αλλά και το Παρίσι ξετρελάθηκα!!!
Και η αλήθεια, θα ήθελα το επόμενο μου ταξίδι να ήταν Βαρκελώνη.. Κοιτάζοντας και το οικονομικό κομμάτι όμως συν το γεγονος ότι υπαρχει απευθείας πτήση με eageαν προς Βουδαπέστη αρχίσαμε να την σκεφτόμαστε και αυτήν.
Εσείς ποια θα μου προτίνατε; Μας ενδιαφέρει να είναι όμορφες πόλεις και να έχουν αρκετά αξιοθέατα να δουμε..
Ευχαριστώ πολύ
 

Cave_man

Member
Μηνύματα
297
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ με τη γυναίκα μου.
Σκεφτόμαστε να πάμε ένα ταξιδάκι με τον μικρό(18 μηνών) και μας βλέπω να καταλήγουμε βουδαπέστη και λόγω χαμηλού κόστους και ότι θα είναι το πρώτο ταξίδι του μικρού και να είναι τουλάχιστον απευθείας.
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Καλησπερα και σπο εμενα παιδια, δεν μπορω να σας πω που να πατε γιατι δεν εχω κριτηρια για Βουδαπεστη, αλλα μονο για Βαρκελωνη κ εχω να πω τα καλυτερα, θεωρω οτι δεν ειναι ακριβη εμεις για 4 μερες ειχαμε παρει 600,700 ευρω και χαλασαμε 400 περιπου και πηραμε και δωρα κ αναμνηστικα κ τρωγαμε κ ολα... ηταν σουπερ, ειχαμε παει μεσα Μαρτιου κ ειχε πολυ ωραιο καιρο ισως λιγο μουντο αλλα πολυ ωραιοο!!!και κοσμο πολυ που κυκλοφορουσε μεχρι αργα κ ενιωθες ομορφα. Εχει ασφαλεια μια χαρα απλα εχει καποια σημεια που το βραδυ καλα ειναι να αποφευγονται οπως σε ολα τα μεροι αλωστε. Εχει πολυ ωραια αξιοθεατα και μετρο ευκολο για να πας παντου.Τωρα κ η Βουδαπεστη ειναι στα επομενα μ ταξιδια, εχω ακουσει τακαλυτερα!και οντως ειναι οικονομικηβλογοβτο οτι εχει κ δικο της νομισμα. Ελπιζω ναβοηθησα και αν πατε Βαρκελωνη ευχαριστως να βοηθησω. Οπου κ να πατε θα περασετε τελεια!!!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Μας ενδιαφέρει να είναι όμορφες πόλεις και να έχουν αρκετά αξιοθέατα να δουμε..
Εγω που εχω επισκεφθει και τις δυο,θα σου προτεινα τη Βαρκελωνη,γιατι την θεωρω πιο νεανικη,πιο ευχαριστη και αναλαφρη,απο την σοβαρη Βουδαπεστη.
Παντως,και στις δυο πολεις αξιζει να πας,καλυπτουν αυτα που θες.
 

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Τώρα που ψάχνω την Βουδαπέστη έχω δει οτι πολλοί συνδιάζουν και Βιέννη.. Τι λ´ετε αξίζει τον κόπο 3-4 μέρες στην κάθε μια;
Η απόσταση είναι γύρω στις 3 ώρες οπότε δεν το λες και μακριά και δεδομένου οτι Βουδαπέστη, αν τελικά πάμε, θα μας φιλοξενίσουν θα ήταν μια καλή σκέψη να δούμε δύο πόλεις! Τι λέτε αξίζει; Είναι αρκετά πιο ακριβή η Βιέννη;
Επίσης που σε αφήνει το πούλμα/τρένο στη Βιέννη; Και τι περιοχή είναι καλό να επιλέξουμε;
 

Zames

Member
Μηνύματα
107
Likes
71
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Παρίσι-Άμστερνταμ-Ιαπωνία
Κοίτα παιζουν πολλά ρόλο! Απο την εμπειρια μου μπορω να σου πω μονο για Βουδαπέστη μιας και Βαρκελώνη δεν εχω παει (ακομα:p)! Η Βουδαπέστη ειναι οντως φτηνη και δεκα φορες πιο ομορφη απ΄οτι λενε!!! Βεβαια αυτα ειναι γουστα, να λεμε και του στραβου το δικιο! Ομως 5 μέρες ειναι πολλες για Βουδαπέστη, οπου μπορεις να την δεις σε 3 ! Η Βαρκελώνη αντιθετα εχει παααααρα πολλα πραγματα που 5 μέρες ειναι μια χαρα! Μπορεις επισης να κανεις εκδρομουλες απο Βαρκελώνη (Ανδόρρα, Χιρόνα και Φιγκέρες) ενω απο Βουδαπέστη δεν εχει μερη για εκδρομες (εκτος αν θες να βρεις χωριουδακια κτλ). Απ' την αλλη μπορεις να συνδιασεις με καποια αλλη πολη (Μπρατισλάβα ή Βιέννη) που να μπορεις να δεις σε 5 μέρες συνολο. Ομως το budget θα ανεβει πολύ:suicide:!!! Το ξερω μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!! Εφοσον ομως ψηνεσε πιο πολυ για Βαρκελώνη, τοτε να πας Βαρκελώνη!!! Θα σου προτεινα γενικα (και αν μπορεις φυσικα) να κανεις ταξιδια σε μερη που θες, οχι που σου λεει το budget!!!
Πχ θες να πας Στοκχολμη αλλα βγαινει ακριβη??? Παλεψε το και βρες φτηνο καταλυμα, φτηνα εισιτηρια και δωρεαν πραγματα να κανεις και να δεις!!! Μην ψαξεις για Βουκουρεστι ,ξερω γω, επειδη ειναι πολυ φτηνο!!! Αυτη η αποψη μου!
Δεν μιλαω αλλο γιατι ειμαι ικανος να σε μπερδεψω παααααρα πολυ (αν δεν το εχω κανει ηδη:icon_redface:) . Αν δεν το εκανα ελπιζω να σε βοηθησα!!!
 

demie

Member
Μηνύματα
409
Likes
795
Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμαστε με τον φίλο μου το Πάσχα να πάμε για 5-6 μΈρες ταξιδάκι (8-13 Απριλίου).
Και η αλήθεια, θα ήθελα το επόμενο μου ταξίδι να ήταν Βαρκελώνη.
Εσείς ποια θα μου προτίνατε; Μας ενδιαφέρει να είναι όμορφες πόλεις και να έχουν αρκετά αξιοθέατα να δουμε..
Ευχαριστώ πολύ

Κ γω που εχω παει κ στις 2 πολεις, ψηφιζω Βαρκελωνη για τους ιδιους λογους που λεει κ η karfitsa. Εχει περισσοτερα αξιοθεατα, νεαροκοσμο, ζωντανια κ ειδικα η ανοιξη της ταιριαζει παααρα πολυ!
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Βαρκελωνη εμεις ειχαμε παει για 4 μερες 3 βραδια, τα ειδαμε ολα αλλα με πολυ τρεξιμο και δε το ευχαριστηθηκαμε,οταν φευγαμε λεγαμε συνεχεια οτι 2 μερουλες τις θελαμε ακομα, μονο βολτες να κανετε στην λαραμπλ δε θες τιποτα αλλο;).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.073
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom