Πολωνία Βαρσοβία

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Παρδον, αλλά η επίσημη σελίδα δεν είναι η παρακάτω;;

Buy a ticket
Εγώ έχω σημειωμένες και τις δύο σελίδες και έβγαλα εισιτήρια απο αυτή που λέει ο @psilos3 . Δεν είναι και οι δύο για τα Πολωνικά τρένα; Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτή που λέει intercity έχει και τα γρήγορα τρένα, αλλά δεν ξέρω αν θυμάμαι σωστά. Ίδιες τιμές έχουν πάντως

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εγώ έχω σημειωμένες και τις δύο σελίδες και έβγαλα εισιτήρια απο αυτή που λέει ο @psilos3 . Δεν είναι και οι δύο για τα Πολωνικά τρένα; Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτή που λέει intercity έχει και τα γρήγορα τρένα, αλλά δεν ξέρω αν θυμάμαι σωστά. Ίδιες τιμές έχουν πάντως
Ναι απλά πάντα είχα στο μυαλό για επίσημη αυτή που έδωσα. Ίδιες τιμές και τρένα πάντως, ναι.

barkour

Member

Buy a ticket
Πριν 2-3 χρονια που ειχα κλεισει απο αυτο ηταν δυσχρηστο αλλα βλεπω οτι αλλαξε,προς το καλυτερο.
Παντως οι τιμες ηταν αστειες...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ναι απλά πάντα είχα στο μυαλό για επίσημη αυτή που έδωσα. Ίδιες τιμές και τρένα πάντως, ναι.
Αν είσαι σίγουρη οκ, να το ξέρουμε και εμείς :) Παντως αυτή που λες εσύ έχει κατάληξη .pl ενώ η άλλη .eu

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Εγώ πέρυσι πήρα τηλέφωνο και πέτυχα και έκπτωση στα εισιτήρια, δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις.

georgi d

Member
Γενικές πληροφορίες για τους σιδηροδρόμους στην Πολωνία
Οι Πολωνικοί Σιδηρόδρομοι (Polskie Koleje Państwowe ή PKP) υπάρχουν από τα τέλη του 19ου αιώνα. Σήμερα, πολλές θυγατρικές λειτουργούν υπό την επωνυμία PKP, συμπεριλαμβανομένων των PKP Intercity, Cargo PKP , PKP Polskie Linie Kolejowe και άλλων — καθεμία με τη δική της εξειδίκευση.

Αρκετοί φορείς παρέχουν επιβατικές μεταφορές. Ο μεγαλύτερος είναι ο PKP Intercity, ο οποίος ειδικεύεται σε υπεραστικές και διεθνείς διαδρομές. Περιφερειακές υπηρεσίες παρέχονται από τους Koleje Mazowieckie, Polregio, Koleje Śląskie και άλλους

Από εκεί να αγοράσετε.

georgi d

Member
Για το δρομολόγιο Βαρσοβία - Κρακοβία.

Από τις 14 Δεκεμβρίου, η κρατική εταιρεία PKP Intercity θα έχει έναν ανταγωνιστή σε αυτήν τη γραμμή: την τσεχική εταιρεία RegioJet. Τα εισιτήρια είναι ήδη σε πώληση: τα φθηνότερα κοστίζουν λίγο πάνω από 38 ζλότι στην κατηγορία "χαμηλού κόστους", η οποία είναι περίπου παρόμοια με τα βαγόνια στα τρένα Intercity.
Έχουν βάλει και άλλα δρομολόγια.

Πολωνία - Τρενα για Πολωνια - Βοηθεια ?

Wyborcza.pl

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

Buy a ticket
Έχεις απόλυτο δίκιο, βλέπω τώρα πως όταν είχα πάει στο Rzeszów και το πρωτοέψαξα με τα τρένα στη χώρα από αυτήν είχα κλείσει, όμως για κάποιο λόγο τελευταία μου εμφανίστηκε η άλλη.
Μπορεί να ναι πιο δυσχρηστη αλλά βλέπω ελαφρώς καλύτερες τιμές.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αν είσαι σίγουρη οκ, να το ξέρουμε και εμείς :) Παντως αυτή που λες εσύ έχει κατάληξη .pl ενώ η άλλη .eu
Απ το 2007 (και 2013) που ζούσα εκεί κ έχω αναμνήσεις, αυτήν ήξερα. Ισχύει αυτό που προαναφέρθηκε, ότι δηλαδη ήταν πιο δύσχρηστη παλιά. Αλλά επιβεβαιώσαμε εν τέλει όλοι ότι είναι η επίσημη, just for the record.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.307
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
Κίτρινο_Παπί

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom