• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Αυστρία Γερμανία Βαυαρικές & Αυστριακές Άλπεις, Μόναχο

Phantomάκι σπεύσε,η Ιωάννα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων πρέπει να φύγει,θα σκάσει ο Κινέζος στη ναφθαλίνη:xmas_wink:
Καλέ μην ανησυχείς τον έβγαλα από την ντουλάπα, ή τον ξέχασα εκεί :xmas_cool: δεν θυμάμαι πλέον.
Ο phantomaki πρέπει να σπεύσει διότι είναι πολύ γουστόζικο
 

Phanton

Member
Καλέ μην ανησυχείς τον έβγαλα από την ντουλάπα, ή τον ξέχασα εκεί :xmas_cool: δεν θυμάμαι πλέον.
Ο phantomaki πρέπει να σπεύσει διότι είναι πολύ γουστόζικο
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα σπεύσω, αλλά θα πρέπει να έχω και οίστρο.
Είμαι μικρή αλλά προσεκτική:
1) Δεν είμαι ο phantomaki αλλά Η, γένος θηλυκού. Ο μπαμπάς είναι Ο Phanton.
2) Το phantomaki είναι ένα αεροπλάνο που το λένε Phantom και δε μεγάλωσε ακόμη και δε μπορεί ακόμα να πετάξει... εγώ είμαι η Phantonaki.
3) Καλά σας ξέφυγε η ιστορία 14 μέρες στην Αλσατία, Μέλανα Δρυμό, Κολωνία, Βέλγιο…, στην οποία είμαι και 1 χρόνο μεγαλύτερη ? Ντροπή
:xmas_redface:
 

Phanton

Member
ΜΕΡΑ 4η (Πέμπτη)

Και σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, με λαμπερό ήλιο. Θα πάμε νότια, θα φτάσουμε στο Jenbach πάνω στην αλπική οδό αλλά θα συνεχίσουμε νότια μέσα στη κοιλάδα Zell. Αφού πήραμε πληροφορίες για την περιοχή από ένα εξαιρετικό γραφείο πληροφοριών, πήγαμε στο Zillertal Arena (www.zillertalarena.at), το χιονοδρομικό κέντρο του Zell am Zillertal. Σκοπός μας είναι να πάρουμε 3 γόνδολες –διαδοχικά- και να ανεβούμε πολύ-πολύ ψηλά. Φτάσαμε στη βάση του χιονοδρομικού , και διαπιστώνουμε τα εξής:
Υπάρχει παιδική χαρά, τραμπολίνα, καφετέρια…. Άρα οι γόνδολες θα περιμένουν. Υπάρχει και coaster, sommerodelbahn όπως θέλει ο καθένας το λέει (και νομίζω πως ξέρετε τι είναι) . Αν κάποιοι εδώ μέσα «πολύ το γουστάρουν» που το βλέπουν, ας φανταστούν πως είναι και να κάνουν. Αυτό πάλι είναι διαφορετικό. Κάθεσαι, σε ανεβάζουν με το καρεκλάκι και μετά βουρρρρ. Λιγότερο γραφικό αλλά κάτι στροφές, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ. Ευτυχώς φρενάρεις όποτε θέλεις, στην πραγματικότητα αφήνεις το φρένο για να προχωρήσεις, μόνο να προσέχεις να μην πας πολύ αργά για να μη καρφωθεί κανένας από πίσω σου. Την πρώτη φορά βέβαια, τις υπόλοιπες ……βζιιιιιιν. Η μαμά έκανε μια φορά μετά από μας. Φυσικά κατεβήκαμε πρώτοι (αφού προσπέραση δε γίνεται) αλλά η μαμά κατέβηκε αργά αργά και έφτασε στο τέλος με άλλους 10 κολλημένους πίσω της. Την ψιλοέβριζαν μάλλον, αλλά στα γερμανικά, αν ήταν στα ελληνικά θα της έλεγαν «πως πας έτσι μωρή κότα» και τέτοια.
Ήρθε οι ώρα να ανεβούμε με τις γόνδολες. Η θέα είναι απίθανη. Όταν πάω δημοτικό και μάθουμε τι σημαίνει «κοιλάδα» αυτή τη φωτογραφία θα τους δείξω !Τελικά πολύ τα γουστάρω τα ταξίδια στας Ευρώπας. Τέταρτη μέρα η σημερινή, αεροπλάνο, τελεφερίκ, coaster και τραμπολίνα. Περισσότερη ώρα βρίσκομαι στον αέρα παρά στο έδαφος , μου φαίνεται. Στον ενδιάμεσο σταθμό με τις γόνδολες σταματάμε στο εστιατόριο. Άλλα παιχνίδια εδώ. Μεγάλο σκάμμα με άμμο, και διάφορα αυτοκινητάκια μπουλντόζες…
Κατεβαίνουμε από το βουνό και πάμε για πολιτιστικές δραστηριότητες. Στη μισή ώρα δρόμο είναι το Wattens. Και στο Wattens είναι το μουσείο Swarovski. Τι πηγαίναμε να κάνουμε εκεί δεν ξέραμε, αλλά είπαμε φτάνει με την πρασινάδα και το παιχνίδι, ας επιμορφωθούμε κιόλας. Ιδιαίτερα εγώ που λόγω ηλικίας είμαι το αμόρφωτο της οικογένειας. Ο μπαμπάς δεν τρελαινόταν κιόλας, γιατί ψυλλιαζόταν ότι στην έξοδο θα έχει μαγαζί και εκεί θα του στοιχίσει όσο και να πεις… ΜΑΓΟΣ είναι ? Τον έτρωγε η περιέργεια όμως γιατί η φωτογραφία του μουσείου κάτι του έλεγε:

afarm3.static.flickr.com_2776_4372286988_c033e49cde_b.jpg


Ναι, το μουσείο είναι σκοτεινό και είναι μέσα στο λόφο ! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εγώ ήξερα ότι θα δω κοσμήματα, γιατί μόλις γεννήθηκα μου έκαναν δώρο ένα κρεμαστό-πιπίλα Swarovski. Δεν ήξερα ότι η Swarovski κάνει κρύσταλλα για πανάκριβα τηλεσκόπια και μικροσκόπια (τα οποία δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν) και κιάλια που σήμερα είδα τι κάνουν και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα. Μετά δεν ήξερα πως τα κρυσταλλάκια τα πουλάνε και ένα-ένα και τα παίρνουνε κάτι καλλιτέχνες και κάνουν έργα τέχνης, όπως όταν εγώ κολλάω χρυσόσκονη στο χαρτί. Μόνο που αυτοί τα φωτίζουν τόσο ωραία, που εκστασιάζεσαι και για την επόμενη 1 ώρα δεν έβγαλα άχνα…

afarm3.static.flickr.com_2735_4371529907_92b6c1a4ac_b.jpg

afarm5.static.flickr.com_4033_4371461855_f87061bbc1_b.jpg

Φυσικά και σταματήσαμε στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ μαγαζί μετά το μουσείο και ψωνίσαμε για όλους μας. Από στυλό για το μπαμπά μέχρι…
View attachment afarm1.static.flickr.com_42_77745034_c2b127d746.jpg
Και οι τιμές ήταν πολύ καλές…
Απόγευμα και ΔΕΝ επιστρέφουμε στο Pertisau. Πάμε βολτίτσα μέχρι τo Ιnnsbruck. Θα δούμε πρώτα το Innsbrucker Promenaden Konzert
awww.gebirgsschuetzen.at_wp_content_uploads_2010_08_Bild1.jpg

και μετά θα περπατήσουμε λίγο στο κέντρο ίσα για να δούμε τη χρυσή στέγη
afarm4.static.flickr.com_3045_2965891010_9676151c08_b.jpg

και μετά θα φάμε κάτι λίγο και θα φύγουμε γιατί σήμερα εγώ κουράστηκα πολύ και εδώ δεν έχει να παίξω και αύριο θα φύγουμε από την Αυστρία με το αυτοκίνητο μας (που δεν είναι δικό μας γιατί το έχουμε νοικιάσει, σας το έχω πει ?) και ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.
Καληνύχτα σας
 
Last edited by a moderator:
1) Δεν είμαι ο phantomaki αλλά Η, γένος θηλυκού. Ο μπαμπάς είναι Ο Phanton.
3) Καλά σας ξέφυγε η ιστορία 14 μέρες στην Αλσατία, Μέλανα Δρυμό, Κολωνία, Βέλγιο…, στην οποία είμαι και 1 χρόνο μεγαλύτερη ? Ντροπή
:xmas_redface:
1) Ουπς σωστά, έβαλα λάθος άρθρο με το μπαρδόν
3) Ναι μου ξέφυγε λέω να αυτοτιμωρηθώ για να διατηρήσω και την αξιοπρέπεια μου.
:harakiri::harakiri::harakiri:
 

nenena

Member
Καλά μικρή μου ταξιδιώτισσα, το μόνο το που θα σου πω ότι ψήνομαι καλοκαίρι να κάνω αυτή τη διαδρομή!
 

Giristroula

Member
Εγώ πάλι θα ήθελα να ξαπλάρω σ' αυτά τα καταπράσινα λιβάδια...και να μείνω σ' ενα από τα σπίτια των χωριών της κοιλάδας!
 

KLEOPATRA

Member
Οι φωτο ειναι απιστευτες !
Αυτες μονο αν δειξω στον αντρα μου ,πιστευω οτι δεν θα χρειαστω κατι αλλο για να τον πεισω να παμε.
Εννοειται αυστηρα και μονο καλοκαιρι.
 

ΕΡΣΗ

Member
Το Phantonaki εχει απορροφηθει παιζοντας με τα παιχνιδια που του εφερε ο Αη Βασιλης και δεν ευκαιρει. Λιγο την υπομονη σας παρακαλω.
 

dik-7

Member
Μόλις ανάκαλυψα την ιστορία σου και αναμένω τη συνέχεια. Πολύ καλή αφήγηση και εξαιρετικές φώτο σε πανέμορφα μέρη.
Να σαι καλά!!
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.247
Μηνύματα
706.530
Μέλη
34.994
Νεότερο μέλος
Ili

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom