ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Είσαι θεά
Οντως ειναι πολυ εντυπωσιακο!!! Εγω να πω την αληθεια κ της Πραγας μου αρεσε παραπολυυυΤο ρολοι με τις φιγουρες που αναφερει η dorita ειναι απο τα λιγοτερο γνωστα αξιοθεατα της πολης αλλα ειναι πραγματικη υπερπαραγωγη,κλασεις ανωτερο απο αναλογα πολυδιαφημιζομενα οπως της Πραγας και του Μοναχου.

Σαν αυτό που κρατάνε η μπαλαρίνες μου έμοιασε κάτι τέτοιο
. Ο άντρα μου το κατάλαβε αμέσως βρε παιδί μου σε κάτι τέτοια έχετε μυαλό
Ήταν που λέτε εκεί που προσευχόταν!!
. Αυτό νομίζω δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλουδάκι μου
. Τον ψάξαμε από 'δω τον ψάξανε απο 'κεί δεν βρήκαν τίποτα ουσιώδες
Αυτό το σκηνικό να το θυμάστε έχει και συνέχεια
Εδώ: http://www.plachutta.at/en/plachutta/Μια δυο ερωτήσεις, αν γνωρίζεις:
1) Έχεις καμιά άλλη πρόταση για φαγητό; Κατά προτίμηση τοπική κουζίνα, όχι ιταλικό;
2)Τα μουσεία είχαν μεγάλες ουρές; Χρειαζόταν να κλείσει κάποιος εισιτήριο εκ των προτέρων;
Δυστυχως τέτοια αυξηση εμεις καναμε δοκιμη να δουμε απο περιεργια να κλεισουμε μια μερα ακομα και εβγαινε 280 ευρω με πρωινο..120 ευρω η βραδια για πριν τα χριστουγεννα και σημερα το εχει 212 χωρις πρωινο...........τετοια αυξηση!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης με εντυπωσίασαν οι μυρμιγκοφάγοι, δεν έχω ξαναδεί
. Πολύ εντυπωσιακή που καθόταν με μία αλαζονεία και περηφάνια παρόλο που ήταν κλεισμένη σε περιτριγυρισμένο χώρο, και τραβούσα τα βλέμματα όλων μας ήταν μία λεοπάρδαλη. Όμορφη πολύ!! Καμαρωτή καμαρωτή έκανε την βόλτα της και καθόταν και μας έβλεπε λες και έπαιρνε πόζες. Στις φωτογραφίες μας θα δείτε άλλο ένα περίεργο ζωάκι που εγώ δεν έχω ξαναδεί σε ζωολογικό αλλά και τον αγαπημένο μου "Τιμόν"
Να καθίσετε λίγο να τα παρατηρήσετε, ή θα σκάβουν με μανία στο χώμα ή θα λιάζονται στον ήλιο σαν αποβλακωμένα