Βιβλιάριο ταξιδιωτικού εμβολιασμού

chillysauce

Member
Μηνύματα
106
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Ομάν, ωχ αμάν!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφγανιστάν,Ειρηνικός
Έχω την εξής απορία, για το οποίο η καθόλου εξυπηρετική διεύθυνση υγιεινής δε θέλησε/μπόρεσε να με κατευθύνει..
Έχω κάνει κατά καιρούς τα περισσότερα από τα ταξιδιωτικά εμβόλια (τύφος, πολυομυελίτιδα κλπ), τα οποία ως γνωστό καταγράφονται στο κίτρινο - διεθνές- βιβλιάριο, ανάμεσά τους και αυτό του κίτρινου πυρετού το οποίο είναι προϋπόθεση για την είσοδο σε αρκετές χώρες.
Μιας και τα στοιχεία μου έχουν αλλάξει (αριθμός διαβατηρίου, χώρα διαμονής στην οποία εκδόθηκε κλπ) αναρωτιέμαι εάν και ποια είναι η διαδικασία για να μεταφερθούν σε νέο επικαιροποιημένο βιβλιάριο.
Μου είχαν αναφέρει κάποτε πως ακόμη και σε περίπτωση απώλειας μπορεί να αντικατασταθεί. Το λογικό δεν θα είναι να πρέπει και να συμβαδίζει με τα έγγραφα ταυτοπροσωποίησης?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.296
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Μιας και τα στοιχεία μου έχουν αλλάξει (αριθμός διαβατηρίου, χώρα διαμονής στην οποία εκδόθηκε κλπ) αναρωτιέμαι εάν και ποια είναι η διαδικασία για να μεταφερθούν σε νέο επικαιροποιημένο βιβλιάριο.
2. σε περίπτωση απώλειας μπορεί να αντικατασταθεί. Το λογικό δεν θα είναι να πρέπει και να συμβαδίζει με τα έγγραφα ταυτοπροσωποίησης?
1. Αυτα τα στοιχεια δεν ειναι καν απαραιτητα. Απαιτείται μονο ονοματεπ., ημερομ. γεννησης, εθνικοτητα. Καλο ειναι βεβαια να αναγραφεται ο αριθμος διαβατηρίου, καποιοι σχολαστικοι ίσως τον ζητησουν. Εννοείται οτι αλλαζουμε διαβατηριο αλλα οχι βιβλιαριο, το διατηρούμε κ το εμφανιζουμε μαζι με το παλαιο κ νεο διαβατηριο. Οπως με την βιζα ΗΠΑ πχ.
2. Οχι. Δεν αντικαθισταται μια κ για να ισχυει πρέπει να εχει κολλημενα αυτοκολλητα των εμβολιων κ τα λοτ αυτων. Θα πρεπει να επαναληφθεί ο εμβολιασμός.
 
  • Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.046
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom