elendim7576
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΒΙΕΤΝΑΜ
Mεσα Απριλίου και για 15 ημέρες 14-28Για ποτε εκλεισες?
Mεσα Απριλίου και για 15 ημέρες 14-28Για ποτε εκλεισες?
Ναι είναι με χειραποσκευη 10κιλη..η επιπλέον είναι περίπου 70 ευρώ..που πιθανών να μην χρειαστώ..Επειδή κοιτάω και εγώ εισιτήρια για Βιετνάμ , συνήθως τα εισιτήρια της Scoot είναι χωρίς βαλίτσες. Το έχεις τσεκάρει αυτό;
Οι προσφορές είναι παγκόσμιες αλλά δεν είναι βέβαιο για τους ναύλους. Πχ μπορεί να κάνουν προσφορά σε μίλια.Ναι είναι με χειραποσκευη 10κιλη..η επιπλέον είναι περίπου 70 ευρώ..που πιθανών να μην χρειαστώ..
Απλά δεν ξέρω αν η Turkish και Qatar κάνουν εκπτώσεις Black Friday.... Όπως πχ η Aegean..
Χαχα αυτό σκεφτόμουν..για τον γυρισμό με scoot εγώ να πάρω βαλίτσα επιπλέον..ο άντρας μου δεν την χρειάζεται.. ειδικά μετά το φοβερό στόρυ το δικό σου Εύα με τα North face μπουφάν αξίαΟι προσφορές είναι παγκόσμιες αλλά δεν είναι βέβαιο για τους ναύλους. Πχ μπορεί να κάνουν προσφορά σε μίλια.
Θα πας Βιετνάμ με τη 10κιλη και δε θα ψωνίσεις ΤΙΠΟΤΑ;;;![]()
Για τις μέρες που έβαλα η Qatar με θέση γιατί δεν μπορώ και μόνη μου να κάθομαιΚάτω από 570 μου φαίνεται δύσκολο να βρεις. Πιο δύσκολο με βαλίτσα. Κρίμα αν δεν βολεύουν οι μέρες.
Από εκεί και πέρα, τα 600+ για one way είναι πολλά. Έχεις τσεκάρει πόσο παραπάνω σου βγαίνει το πήγαινε-έλα; Δεν σημαίνει ότι θα σου έρθει το διπλάσιο. Για παράδειγμα, βλέπω 10-20/3 με Κατάρ 850 ευρώ (και πάλι ψιλο-πολλά αν και με βαλίτσα και βολική ανταπόκριση). Αν για τις μέρες σου, σου βγαίνει 1200+ εγώ θα περίμενα...