Βιετνάμ Εισιτήρια για Βιετνάμ

Terra2012

Member
Καλημέρα σας!την βοήθεια σας σας παρακαλώ
Σκεφτόμαστε το Μάρτιο να πάμε Βιετνάμ..γύρω στις 10 μέρες.. δυστυχώς δεν βγαίνουν περισσότερες..
Λέμε να πετάξουμε για Ανόι και να φύγουμε από Χο Τσι Μιν .
Οι τιμές που βρίσκω με scoot είναι γύρω στα 570 με θέση πηγαινελα.. αλλά δεν με βολεύουν πολύ οι μέρες.Οποτε σκέφτομαι να γυρίσουμε scoot που βολεύει και να πάμε ή με Turkish ή με Qatar...
Το θέμα είναι ότι τα εισητηρια μόνο για να πάω με αυτές τις εταιρείες είναι 672€ και 625€ αντίστοιχα με θέση κλεισμένη.. Πολλά δεν είναι; γνωρίζετε αν αυτές οι εταιρείες κάνουν κάποιες προσφορές;πχ black Friday;να περιμένω;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν το ποσό που γράφει είναι για μονή διαδρομή είναι σαφώς πολλά. Εφόσον ταξιδεύεις Μάρτιο στη θέση σου θα περίμενα κάποια προσφορά ή το Black Friday.

kostas travel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μιανμάρ
Επειδή κοιτάω και εγώ εισιτήρια για Βιετνάμ , συνήθως τα εισιτήρια της Scoot είναι χωρίς βαλίτσες. Το έχεις τσεκάρει αυτό;

Terra2012

Member
Επειδή κοιτάω και εγώ εισιτήρια για Βιετνάμ , συνήθως τα εισιτήρια της Scoot είναι χωρίς βαλίτσες. Το έχεις τσεκάρει αυτό;
Ναι είναι με χειραποσκευη 10κιλη..η επιπλέον είναι περίπου 70 ευρώ..που πιθανών να μην χρειαστώ..
Απλά δεν ξέρω αν η Turkish και Qatar κάνουν εκπτώσεις Black Friday.... Όπως πχ η Aegean..

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ναι είναι με χειραποσκευη 10κιλη..η επιπλέον είναι περίπου 70 ευρώ..που πιθανών να μην χρειαστώ..
Απλά δεν ξέρω αν η Turkish και Qatar κάνουν εκπτώσεις Black Friday.... Όπως πχ η Aegean..
Οι προσφορές είναι παγκόσμιες αλλά δεν είναι βέβαιο για τους ναύλους. Πχ μπορεί να κάνουν προσφορά σε μίλια.
Θα πας Βιετνάμ με τη 10κιλη και δε θα ψωνίσεις ΤΙΠΟΤΑ;;; :oops:

Terra2012

Member
Οι προσφορές είναι παγκόσμιες αλλά δεν είναι βέβαιο για τους ναύλους. Πχ μπορεί να κάνουν προσφορά σε μίλια.
Θα πας Βιετνάμ με τη 10κιλη και δε θα ψωνίσεις ΤΙΠΟΤΑ;;; :oops:
Χαχα αυτό σκεφτόμουν..για τον γυρισμό με scoot εγώ να πάρω βαλίτσα επιπλέον..ο άντρας μου δεν την χρειάζεται.. ειδικά μετά το φοβερό στόρυ το δικό σου Εύα με τα North face μπουφάν αξία😁

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Κάτω από 570 μου φαίνεται δύσκολο να βρεις. Πιο δύσκολο με βαλίτσα. Κρίμα αν δεν βολεύουν οι μέρες.

Από εκεί και πέρα, τα 600+ για one way είναι πολλά. Έχεις τσεκάρει πόσο παραπάνω σου βγαίνει το πήγαινε-έλα; Δεν σημαίνει ότι θα σου έρθει το διπλάσιο. Για παράδειγμα, βλέπω 10-20/3 με Κατάρ 850 ευρώ (και πάλι ψιλο-πολλά αν και με βαλίτσα και βολική ανταπόκριση). Αν για τις μέρες σου, σου βγαίνει 1200+ εγώ θα περίμενα...

Terra2012

Member
Κάτω από 570 μου φαίνεται δύσκολο να βρεις. Πιο δύσκολο με βαλίτσα. Κρίμα αν δεν βολεύουν οι μέρες.

Από εκεί και πέρα, τα 600+ για one way είναι πολλά. Έχεις τσεκάρει πόσο παραπάνω σου βγαίνει το πήγαινε-έλα; Δεν σημαίνει ότι θα σου έρθει το διπλάσιο. Για παράδειγμα, βλέπω 10-20/3 με Κατάρ 850 ευρώ (και πάλι ψιλο-πολλά αν και με βαλίτσα και βολική ανταπόκριση). Αν για τις μέρες σου, σου βγαίνει 1200+ εγώ θα περίμενα...
Για τις μέρες που έβαλα η Qatar με θέση γιατί δεν μπορώ και μόνη μου να κάθομαι 😄μου βγαίνει 1100...
Ενώ πήγαινε Qatar Ανόι και επιστροφή Scoot Ho ci min 950€ περίπου

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τα 1100 είναι πολλά, αν δεν μπορείς να βρεις φθηνότερα εγώ θα περίμενα. Ρίχνε μια ματιά και στο fly4free.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom