Βιετνάμ Βιετνάμ και καιρός

paykopete

Member
Κ εμείς έτσι διαβάσαμε, ότι φέτος γενικά ήταν καλός ο καιρός, για αυτό το αποφασίσαμε.

Να σας πω έχουμε κλείσει ξενοδοχεία με ακύρωση, μένουν τα αεροπορικά προς κ από και φυσικά η εσωτερικές πτήσεις...Οπότε κλείνουμε κ το ρισκάρουμε..?

Το θέμα είναι να μην αρχίσει να βρέχει κ να μην σταματάει..
Οπως σου ειπε και η Ευα ειναι καθαρα θεμα τυχης. Εγω πηγα φετος τον Αυγουστο και μου εβρεξε 2 φορες απο μιση ωρα μεσα σε 15 ημερες. Την ημερα που εφευγα και ημουν αεροδρομιο εριξε κατακλυσμο στο Ανοι για για μια μερα εγινε χαμος και μετα απο 10 μερες που γυρισα Ελλαδα εσκασε τυφωνας...
Δεν θα σου εγγυηθει κανεις για τον καιρο ειδικα οταν πηγαινεις περιοδο μουσωνων. Ειδικα ο Σεπτεμβρης ειναι επικινδυνος μηνας. Παρ ολα αυτα εχε το νου σου οτι Αυγουστο εχει απιστευτη ζεστη και υγρασια που εμενα προσωπικα δεν με κουρασαν.
Τα θετικα για τον Αυγουστο ειναι οτι μπορεις να κανεις μπανια ανετοτατα ειδικα Κεντρικο Βιετναμ, δεν εχει πολυ τουρισμο αρα αυτο συνεπαγεται μισες τιμες τουλαχιστον στα παντα απο οτι high season και να μην γινεται χαμος απο κοσμο. Μπορεις να παζαρεψεις πιο ευκολα, να βρισκεις παντου να κλεισεις οτι θες ακομα και την προηγουμενη μερα. Μονο Χοι Αν καταλαβα κοσμο... Δεν μπορω να διανοηθω τι γινει εκει high season... Θα καταλαβεις τι λεω οταν πατε με το καλο!
Προσωπικα αντεχω την ζεστη και την υγρασια πιο ανετα απο οτι τον αρκετο κοσμο!
Εγω ρισκαρα γιατι δεν μπορουσα να λειψω 15 ημερες αλλη περιοδο για φετος και ευτυχως ολα κυλησαν ομαλα! Και το καταευχαριστηθηκα! Οποτε ολα σχετικα!
Κλεισε παντα με γνωμονα τα υπερ και τα κατα και το ποτε σε βολευει να πας! Προτιμω να παω ενα ταξιδι που δεν θα μπορουσα αλλη περιοδο απο το να το ακυρωσω. Αν ητανε ετσι θα ειχα κανει τα μισα ταξιδια... Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.069
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα