Βιετνάμ Βιετνάμ με ταξιδιωτικό πρακτορείο

Sophie P

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέα στο φόρουμ και στα μακρινά ταξίδια, γι αυτό και θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής:
Βρήκα προσφορα για βιετναμ 28/11 και για 15 μέρες με 2150€.
Προβληματιζομαι με το πόσο αξιόπιστο είναι το πρακτορείο.
Πρόκειται για το τοπ experience του ι youth.
Παρόλο που το ι youth έχει πάρα πολλές κριτικές, το τοπ experience έχει μόνο 4.
Έχει ταξιδέψει κάποιος μαζί τους? Έχετε κάποιον γνωστο που το έχει κάνει? Να το ρισκάρω και να τους εμπιστευτώ?
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!

Δεν το ξέρω το πρακτορείο, βέβαια δεν έχω παει και ταξίδι με πρακτορείο για να ξέρω.
Αλλά τα λεφτά αυτά για 15 μέρες Βιετνάμ είναι πολλά, πολλά...
Βέβαια, καθένας ξέρει καλύτερα, σας εύχομαι να περάσετε όμορφα όπως κι αν πάτε!

Επίσης, δεν ξέρω τι πρόγραμμα υπάρχει για τις μερες αυτές, αλλά αρχές Δεκεμβρίου είναι ακόμα ζόρικα από καιρό στο κεντρικο Βιετναμ.

Και στα βόρεια κάνει κρύο αρκετό το βράδυ, αυτά. 🙂

Sophie P

New Member
Επίσης, δεν ξέρω τι πρόγραμμα υπάρχει για τις μερες αυτές, αλλά αρχές Δεκεμβρίου είναι ακόμα ζόρικα από καιρό στο κεντρικο Βιετναμ.

Και στα βόρεια κάνει κρύο αρκετό το βράδυ, αυτά. 🙂
Καλή πληροφορία... εγώ νόμιζα ότι τότε είναι η ιδανική περίοδος.

Sophie P

New Member
Δεν το ξέρω το πρακτορείο, βέβαια δεν έχω παει και ταξίδι με πρακτορείο για να ξέρω.
Αλλά τα λεφτά αυτά για 15 μέρες Βιετνάμ είναι πολλά, πολλά...
Βέβαια, καθένας ξέρει καλύτερα, σας εύχομαι να περάσετε όμορφα όπως κι αν πάτε!
Δεν το αποφασίζουμε να πάμε μόνες μας, είμαστε "ψάρια" ακόμη 😊

Καλέ, είναι ίσως το ευκολότερο ταξίδι που μπορείτε να κάνετε μόνες, εκτός Ευρώπης. Ακόμα κι αν απλά φτάσετε εκεί με το αεροπλάνο μια ωραία μέρα, θα βρείτε εύκολα πού να μείνετε, πώς να μετακινηθειτε, τι να κάνετε. 😊

Sophie P

New Member
Καλέ, είναι ίσως το ευκολότερο ταξίδι που μπορείτε να κάνετε μόνες, εκτός Ευρώπης. Ακόμα κι αν απλά φτάσετε εκεί με το αεροπλάνο μια ωραία μέρα, θα βρείτε εύκολα πού να μείνετε, πώς να μετακινηθειτε, τι να κάνετε. 😊
Η αλήθεια είναι ότι μας το έχουν ξαναπεί.
Εγώ είμαι η διστακτική/κοτουλα της παρέας...θα το επεξεργαστώ όμως.

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Πράγματι τα χρήματα που θέλει το πρακτορείο είναι πολλά για το Βιετνάμ. Και μάλιστα σε περίοδο που δεν είναι και η καλύτερη, πολλές βροχές και κρύο.
Εμείς πήγαμε από τα μέσα Μάρτη μέχρι το τέλος του και μόλις είχε αρχίσει να είναι εντάξει ο καιρός. Από την ζέστη και υγρασία της Σαϊγκόν μέχρι το κρύο στο Ανόι και τις ενδιάμμεσες πόλεις αντιμετωπίσαμε μέχρι και 10 βαθμούς διαφορά την ημέρα. Αλλά ήταν οκ!
Πάντως το Βιετνάμ είναι εύκολος προορισμός χωρίς ιδιαίτερα κρίσιμα σημεία. Θα πρότεινα να διαβάσετε τις ιστορίες από τα πρόσφατα ταξίδια (τέλος του 2024 μέχρι αυτά που γράφονται ακόμη) που υπάρχουν στο site και να ... αναμετρηθείτε με τα όριά σας. Κι εμείς είμαστε εδώ...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέα στο φόρουμ και στα μακρινά ταξίδια, γι αυτό και θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής:
Βρήκα προσφορα για βιετναμ 28/11 και για 15 μέρες με 2150€.
Προβληματιζομαι με το πόσο αξιόπιστο είναι το πρακτορείο.
Πρόκειται για το τοπ experience του ι youth.
Παρόλο που το ι youth έχει πάρα πολλές κριτικές, το τοπ experience έχει μόνο 4.
Έχει ταξιδέψει κάποιος μαζί τους? Έχετε κάποιον γνωστο που το έχει κάνει? Να το ρισκάρω και να τους εμπιστευτώ?
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!
Εμενα μια χαρα μου φαινεται η τιμη. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Εννοειται οτι αν καποιος παει μονος του θα του στοιχισει αρκετα λιγοτερα. Αλλα με το πρακτοριο ειναι ολα τακτοποιημενα. Βεβαια το συγκεκριμενο δεν το ξερω. Τα μεγαλα πρακτορεια το δινουν πολυ ακριβοτερα (και πραγματι ειναι πολλα). Αν βρεις συστασεις για το συγκεκριμενο, πηγαινε! (Σιγουρεψου επισης οτι η τιμη ειναι τελικη και δεν υπαρχουν "προαιρετικα" πραγματα ή φοροι που δεν περιλαμβανονται).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.756
Νεότερο μέλος
amanousaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom