Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

V for Victoria

New Member
Καλημέρα σε όλη την υπέροχη ταξιδιωτική ομάδα !
Θα ήθελα τα φώτα σας αναφορικά με το επερχόμενο ταξίδι μας στο Βιετνάμ τον Μάρτιο .
Θα έχουμε στη διάθεσή μας 16 μέρες και σκεφτόμουν το πρόγραμμα να το διαμορφώσω ως εξής :

Ho Chi Minh 3 μέρες
- Ben thanh market
- Ίσως τουρ Notre dame, central post office , war remnants museum , skydeck
- Megong delta

Da nang 3 μερες
- Ba na hills & Golden Bridge

Hanoi 6 μέρες
- Hanoi εξερεύνηση
- Sapa , έλεγα με το βραδινό για διανυκτέρευση, αξίζει ;
- Ha long bay cruise , 1 βράδυ

Phu quoc 3 μέρες

Επιστροφή προς Ho Chi Minh και αναχώρηση ίδια μέρα Αθήνα.

Πως σας φαίνεται ; Υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει καλύτερα να δούμε ; Να μειώσουμε από κάπου μέρες και να τις βάλουμε αλλού ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλό είναι σε γενικές γραμμές, η Σάπα δεν ξέρω αν έχει βροχές εκείνη την περίοδο-ψάξτο. Εναλλακτικά Ninh Binh.

Για Phu Quoc δεν έχω άποψη, αφού βόλεψαν οι πτήσεις φαντάζομαι θα είναι μια ωραία προσθήκη για διακοπές.
Τις μετακινήσεις να δείτε προσεχτικά, είναι τεράστιες οι αποστάσεις και χάνεται χρόνος, να υπολογίσετε κ αυτά.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πως σας φαίνεται ; Υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει καλύτερα να δούμε ; Να μειώσουμε από κάπου μέρες και να τις βάλουμε αλλού ;
Πολύ ωραίο, όμως δε βλέπω πουθενά το Hội An.
Με τόσες μέρες διαθέσιμες στη χώρα δε νοείται να λείπει!
Δε ξέρω αν το απορρίψατε σκοπίμως, εγώ πάντως θα έβαζα τις 2 μέρες διανυκτέρευσης της Da nang εκεί, χωρίς αμφιβολία.

V for Victoria

New Member
Πολύ ωραίο, όμως δε βλέπω πουθενά το Hội An.
Με τόσες μέρες διαθέσιμες στη χώρα δε νοείται να λείπει!
Δε ξέρω αν το απορρίψατε σκοπίμως, εγώ πάντως θα έβαζα τις 2 μέρες διανυκτέρευσης της Da nang εκεί, χωρίς αμφιβολία.
Ναι φυσικά, έχετε δίκιο , το παρέλειψα απλώς . Έλεγα να αφιερώσω την πρώτη μέρα στο Hoi An , πιστεύετε χρειάζεται παραπάνω ;

V for Victoria

New Member
Καλό είναι σε γενικές γραμμές, η Σάπα δεν ξέρω αν έχει βροχές εκείνη την περίοδο-ψάξτο. Εναλλακτικά Ninh Binh.

Για Phu Quoc δεν έχω άποψη, αφού βόλεψαν οι πτήσεις φαντάζομαι θα είναι μια ωραία προσθήκη για διακοπές.
Τις μετακινήσεις να δείτε προσεχτικά, είναι τεράστιες οι αποστάσεις και χάνεται χρόνος, να υπολογίσετε κ αυτά.

Η αλήθεια είναι πως απ ότι έχω διαβάσει θα έχει δροσιά … δεν ξέρω αν εννοούν και βροχές , απλώς η περίοδος που μπορούμε να πάμε είναι η Φλεβάρη ή Μαρτη και έλεγα να πάμε Μαρτη μήπως έχουμε αυξημένες πιθανότητες για καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές ..
Οπότε λόγω καιρού και αποστάσεων μήπως δεν αξίζει να το βάλουμε στο πρόγραμμα ;
Από την μια σκέφτομαι πως θέλω να δούμε όσα περισσότερα γίνεται , από την άλλη πως θα ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και μια ανάσα.
Γ αυτό προβληματίζομαι και με το πρόγραμμα 🫣

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έλεγα να αφιερώσω την πρώτη μέρα στο Hoi An , πιστεύετε χρειάζεται παραπάνω ;
Κατά τη γνώμη μου δε θα σας φτάσει, χωρίς -τουλάχιστον μία- διανυκτέρευση δε γίνεται και είναι κρίμα γιατί έχετε μέρες στη διάθεση σας. Μπορείτε να πάτε και από εκεί Ba na hills & Golden Bridge, είχαμε κάνει κάτι ανάλογο, το γράφω αναλυτικά εδώ.
περίοδος που μπορούμε να πάμε είναι η Φλεβάρη ή Μαρτη και έλεγα να πάμε Μαρτη μήπως έχουμε αυξημένες πιθανότητες για καλό καιρό
Είχαμε πάει τέλος Φλεβάρη με αρχές Μάρτη, ο καιρός από τη μέση της χώρας και κάτω ήταν εξαιρετικός με αρκετή ζέστη. Μόνο στο Ανόι πετύχαμε συννεφιά και γύρω στους 20 βαθμούς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.195
Μέλη
39.916
Νεότερο μέλος
Kblanc

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom