Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έχω βρει εισιτήρια με vietjet και λέω να τα κλείσω μέσω της booking.
Γιατί μέσω booking; Είναι φθηνότερα; Έχω κλείσει κι εγώ επιστροφή τον Απρίλη μέσω booking (όχι για Βιετνάμ) επειδή ήταν μεγάλη η διαφορά και όλα είναι ok.
Η vietjet νομίζω είναι η lowcost και δεν έχει βαλίτσα στη τιμή. Κοίταξες Vietnam Airlines; Εμείς αυτές χρησιμοποιήσαμε.

Last edited:

mers

Member
Καλησπέρα σας,

Οργανώνω το ταξίδι μου για Βιετνάμ τον Ιούνιο ( θα επανέλθω με πρόγραμμα να μου πείτε τη γνώμη σας). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για τις εσωτερικές πτήσεις. Έχω βρει εισιτήρια με vietjet και λέω να τα κλείσω μέσω της booking. Εσείς τι λέτε; Δεν έχω ξανά κλείσει βέβαια πότε από booking πάντα έκλεινα από τα επίσημα σαιτ.
Καλησπέρα, εμείς κλείσαμε από booking όλες τις εσωτερικές πτήσεις με την Viet jet και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή της αεροπορικής για να βλέπεις τυχόν αλλαγές και να κάνεις τσεκιν

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γιατί μέσω booking; Είναι φθηνότερα; Έχω κλείσει κι εγώ επιστροφή τον Απρίλη μέσω booking (όχι για Βιετνάμ) επειδή ήταν μεγάλη η διαφορά και όλα είναι ok.
Η vietjet νομίζω είναι η lowcost και δεν έχει βαλίτσα στη τιμή. Κοίταξες Vietnam Airlines; Εμείς αυτές χρησιμοποιήσαμε.
Η Vietnam airlines είναι 50€ πάνω σε κάθε πτήση. Στη viet jet η βαλίτσα πάει έξτρα 5-8€.
Είναι σχεδόν ίδια τιμή με το επίσημο σάιτ να πω την αλήθεια αλλά ένιωσα μια παραπάνω ασφάλεια επειδή χρησιμοποιώ την εφαρμογή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.397
Μέλη
40.026
Νεότερο μέλος
Μποφυλάτου

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα