Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλημέρα στην παρέα
Θα πάω Βιετνάμ τέλη Απριλίου και θα έχω 16 διανυκτερεύσεις. Το πρόγραμμα που έχω βγάλει έχει
3 Ho Chi MInh
1 Danang
3 Hoi An
2 Hue
4 Hanoi
περισσεύουν 3 διανυκτερεύσεις και το δίλλημα είναι, να βάλω 2 Sapa και 1 ακόμα Ανόι, ή να τις ξοδέψω στο να πάω στο Phong Nba Ke Bang National Park? Και τα δύο δεν γίνονται..
Στο Ha Long Bay θα κάνω ημερίσια, δεν θέλω παραπάνω.
Για να ακούσω γνώμες....
sapa..

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλημέρα στην παρέα
Θα πάω Βιετνάμ τέλη Απριλίου και θα έχω 16 διανυκτερεύσεις. Το πρόγραμμα που έχω βγάλει έχει
3 Ho Chi MInh
1 Danang
3 Hoi An
2 Hue
4 Hanoi
περισσεύουν 3 διανυκτερεύσεις και το δίλλημα είναι, να βάλω 2 Sapa και 1 ακόμα Ανόι, ή να τις ξοδέψω στο να πάω στο Phong Nba Ke Bang National Park? Και τα δύο δεν γίνονται..
Στο Ha Long Bay θα κάνω ημερίσια, δεν θέλω παραπάνω.
Για να ακούσω γνώμες....
Εγώ θα μείωνα από Danang και Hoi An και θα έβαζα 2 Σαπα και 2 Phong Nha. Εμείς κάναμε το εξής πρόγραμμα:
2 Ho chi minch
3 Phong Nha γιατί κάναμε εκδρομή με Oxalis
2 Hoi An
2 Sapa
2 Cao Bang
4 Hanoi
Σε όλο αυτό είχαμε μια μετά ταξίδι από Σαπα να φτάσουμε cao bang γιατί έπρεπε να γυρίσουμε Ανόι την οποία δεν μετράω κάπου καθώς ήταν μια μέρα στο δρόμο.

stafos30

Member
Ρε παιδιά... Ninh Binh κανεις δεν θα το προτεινει;;; Ευκολα από τις ομορφότερες περιοχές του Βιετνάμ και πολύ κοντά στο Ανόι.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ρε παιδιά... Ninh Binh κανεις δεν θα το προτεινει;;; Ευκολα από τις ομορφότερες περιοχές του Βιετνάμ και πολύ κοντά στο Ανόι.
Εμείς είχαμε πάει τη μία μέρα μας από Ανόι, όντως πανέμορφα.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σρι Λάνκα - Νότια Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εκεί θα πάω ημερήσια από Ανόι, γι αυτό δεν το ανέφερα καθόλου

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σρι Λάνκα - Νότια Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εγώ θα μείωνα από Danang και Hoi An και θα έβαζα 2 Σαπα και 2 Phong Nha. Εμείς κάναμε το εξής πρόγραμμα:
2 Ho chi minch
3 Phong Nha γιατί κάναμε εκδρομή με Oxalis
2 Hoi An
2 Sapa
2 Cao Bang
4 Hanoi
Σε όλο αυτό είχαμε μια μετά ταξίδι από Σαπα να φτάσουμε cao bang γιατί έπρεπε να γυρίσουμε Ανόι την οποία δεν μετράω κάπου καθώς ήταν μια μέρα στο δρόμο.
Θα πάω με φίλο που είναι το πρώτο του ταξίδι εκτός ευρώπης. Δεν θέλω να τον έχω συνέχεια στο τρέξιμο. Δεν το γλυτώνουμε βέβαια, αλλά θέλω να υπάρχει και μια στοιχειώδη άνεση χρόνου.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θα πάω με φίλο που είναι το πρώτο του ταξίδι εκτός ευρώπης. Δεν θέλω να τον έχω συνέχεια στο τρέξιμο. Δεν το γλυτώνουμε βέβαια, αλλά θέλω να υπάρχει και μια στοιχειώδη άνεση χρόνου.
Και εμάς ηταν το πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης και ο ενθουσιασμός είχε βαρέσει κόκκινο. Πάντως και Σαπα και Phong nha η φύση είναι στα καλύτερα της. Σαπα είναι πολύ πιο τουριστική. Εμείς νοικιασαμε μηχανάκι και κάναμε βόλτα στα βουνα σε κάποια σημεία που είχαμε σημειωσεο και αποφύγαμε τα τουριστικά χωριά και μας άρεσε πολύ. Phong nha δεν ήταν τόσο τουριστικά, η επίσκεψη στις σπηλιές μας άρεσε πολύ και η εμπειρία με την εκδρομή με το Oxalis άξιζε πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.410
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος
Babis83

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom