Ηνωμένο Βασίλειο Βοήθεια για Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Χαϊλαντς

underwater

Member
Μηνύματα
2.955
Likes
14.190
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα. Πάμε 3 ζευγάρια στο Εδιμβούργο για 4 μέρες και θέλουμε 1 από αυτές να την πάμε trip στα highlands…. Προβληματιζόμαστε εάν πρέπει να το κάνουμε με bus ή train. Τι λέτε;
Αν θέλετε να πάτε για μια μέρα μόνο μπορείτε να δείτε και το ενδεχόμενο του οργανωμένου day tour. Γίνονται πάρα πολλά με αφετηρία το Εδιμβούργο σε διαφορετικά σημεία των Highlands. Απλά επειδή είστε 6 και γίνονται με μίνι βαν καλό είναι να κλείσετε εγκαίρως. Το λέω επειδή με ΜΜΜ θα περιοριστειτε λογικά σε ένα μόνο μέρος. Και καθώς δε χωράτε σε ένα αμάξι φαντάζομαι απορρίπτεται και αυτο.
 

giorgos_kappa

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα. Πάμε 3 ζευγάρια στο Εδιμβούργο για 4 μέρες και θέλουμε 1 από αυτές να την πάμε trip στα highlands…. Προβληματιζόμαστε εάν πρέπει να το κάνουμε με bus ή train. Τι λέτε;
Αν είναι μονοήμερη τότε δεν θα πάτε πολύ μακριά με λεωφορείο (γιατί δεν θα αξίζει χρονικά). Αν βρείτε καμιά προσφορά θα πρότεινα να πάρετε τρένο για Oban, να δείτε λίγο την πόλη που είναι αρκετά όμορφη, και απο εκεί λεωφορείο (είτε με tour και ξεναγό είτε χωρίς). Επίσης από Oban μπορείτε να πάρετε και ferry για κάποιο από τα νησάκια αλλά θα χρειαστεί αρκετά πρωινό ξύπνημα για να προλάβετε να δείτε πράγματα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.225
Μηνύματα
938.179
Μέλη
39.931
Νεότερο μέλος
elentriel

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom