pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
18 λίρες δλδ το άτομο για dinner αξίζει; Ποτά δεν έχει μέσα τίποτα στην τιμή; Ούτε νερό ή αναψυκτικά;Στο cosmo έχω φάει εγώ, εγκρίνω και με το παραπάνω.
Επίσης, είδα τα ΣΚ δίνει και lunch.
18 λίρες δλδ το άτομο για dinner αξίζει; Ποτά δεν έχει μέσα τίποτα στην τιμή; Ούτε νερό ή αναψυκτικά;Στο cosmo έχω φάει εγώ, εγκρίνω και με το παραπάνω.
Τα ποτά μπύρες και αναψυκτικά περιλαμβάνοντε στην τιμή είναι αυτά της μηχανής. Εμείς πληρώσαμε 15 λίρες αλλά αξίζει και με το παραπάνω η τόση ποικιλία σε φαγητό και γλυκό σε σύγκριση με το να πάς να φας πίτσα ή σπαγγέτι σε άλλο εστιατόριο18 λίρες δλδ το άτομο για dinner αξίζει; Ποτά δεν έχει μέσα τίποτα στην τιμή; Ούτε νερό ή αναψυκτικά;
Επίσης, είδα τα ΣΚ δίνει και lunch.
[/QUOT
Και τότε που πήγαμε εποχές προ covid ήθελαν κράτησηE άμα είναι μέσα και οι μπύρες (απεριόριστα;;, τότε βουρ!!!
Επίσης, ίσως λόγω κοβιντ είδα θέλει κράτηση!
Η κράτηση μόλις πραγματοποιήθηκε!Και τότε που πήγαμε εποχές προ covid ήθελαν κράτηση![]()
Τις 2 μέρες φάγαμε εκεί και 1 μέρα βρήκαμε στο google maps σε 1 γειτονιά έναν έλληνα που έκανε ωραίο σουβλάκι και τις άλλες 2 μέρες φάγαμε σπαγγέτι και πίτσα στο κέντρο τα οποία βρήκα υπερβολικές τις τιμές χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Γενικά ήταν όλα πανάκριβα στο Εδιμβούργο. Και εισόδοι σε αξιοθέατα και κάστρα και τα σουβενίρ.Η κράτηση μόλις πραγματοποιήθηκε!
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο για φαγητό οικονομικό που να αξίζει;
Καλημέρα,Ποια περιοχή στο Εδιμβούργο θεωρείται καλή και οικονομική (όσο γίνεται να είναι).
Επίσης, 2 μέρες θα τις αφιερώσουμε στα Highlands με ενοικίαση αυτοκινήτου. Από εδώ Scottish Tours Departing from Edinburgh | Timberbush Tours έχει tours όσες μέρες θέλεις. Αν ακολουθήσουμε το πρόγραμμα των 2 ημερών όπως το λέει ακριβώς στον χάρτη που έχουν φτιάξει αυτοί, θα είμαστε οκ;
Μπορεί κάποιος που έχει κάνει κάτι παρόμοιο η έχει εμπειρία από την περιοχή να μας πει αν βγαίνει η αν είναι σκότωμα; Επίσης αν είναι ασφαλές να το κάνουμε μόνοι μας.
4 βράδια έχουμε. 2 βραδια Εδιμβούργο και 2 βραδια Highlands. Σε κοιτώνα δεν θα θέλαμε να μείνουμε.Καλημέρα,
Πόσες είναι συνολικά οι μέρες ? Πως τις έχετε κατανέμει ?
Για περιοχή διαμονής-ύπνου είναι καλύτερη όπου έχει Πανεπιστημιακούς κοιτώνες που αδειάζουν τέλος Ιούνη & ενοικιάζονται !
Ασφαλές θα είναι αν ο οδηγός τό´ χει αφενός λίγο με το ανάποδο κυκλοφοριακό και αφετέρου μπορεί να ‘’κουμαντάρεί’’ ένα αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων αυτοκίνητο (που είναι η καλύτερη επιλογή).
Σκότωμα δεν το λες αν υπάρχει όρεξη για πέρα-δώθε μεταξύ 09:00 & 19:00 & το καλοκαίρι νυχτώνει & αργά !
Εμπειρία καταγεγραμμένη από ένα καλοκαιριάτικο ταξίδι το 2017 ( με λυμένες, θαρρώ, αρκετές από τις απορίες σου ) θα βρεις εδώ :
Ηνωμένο Βασίλειο - Road trip in the Scottish Highlands & Along the North Coast 500 (The Scottish Route 66)
Καλές ετοιμασίες & καλοτάξιδοι.
Ποιόν χάρτη εννοείς; Δεν βρισκω κάποιον χάρτη στο σαιτ.....Αν ακολουθήσουμε το πρόγραμμα των 2 ημερών όπως το λέει ακριβώς στον χάρτη που έχουν φτιάξει αυτοί, θα είμαστε οκ;
Με ποια έννοια να μην είναι ασφαλές;...Επίσης αν είναι ασφαλές να το κάνουμε μόνοι μας.
Πήγαινε εδώ Scottish Tours Departing from Edinburgh | Timberbush Tours επέλεξε το 2 Day Tour επέλεξε οποίο από τα 2 προγράμματα θες και ποιο κάτω έχει τον χάρτη με τα μέρη που θα σε πάνε.Ποιόν χάρτη εννοείς; Δεν βρισκω κάποιον χάρτη στο σαιτ.....
Δεν ξέρω απλά ρώτησα.Με ποια έννοια να μην είναι ασφαλές;...