Ταϊλάνδη Βοήθεια για Κο Σαμούι

paskalis

Member
Μηνύματα
87
Likes
234
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Καλησπέρα παιδιά,
ταξιδεύω Χριστούγεννα για Κο Σαμούι και θέλω τη βοήθεια σας. Εχω στη διαθεση μου 11 μέρες, να τις αφιερώσω όλες στο νησί κάνοντας και κάποιες εκδρομές ή να παω και λίγες μέρες σε κάποιο κοντινο νησί και σε ποιο; Φοβάμαι μήπως βαρεθώ τόσες μέρες στο Κο Σαμούι.
Και κάτι ακόμη: εχετε να προτείνετε ξενοδοχείο μπροστά στη θαλασσα στο Κο Σαμουι και οχι πολύ ακριβό (μέχρι 50-60 ευρώ τη βραδιά; ).
Ευχαριστώ
 

lina f.

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυροσ του κοσμου
!!!

για ξενοδοχειο δεν ξρεω παντωσ θα σου προτινα να μην περασεισ και τισ 11 μερεσ στο ιδιο μεροσ θα ελεγα να μοιρασεισ τισ μερεσ 5 μερεσ στο ενα μεροσ και πεντε σε ενα αλλο εκει κοντα (εεεε και μια το ταξιδι....11)

καλα να περεσεισ.....:sharkisland:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.377
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Να βοηθησω για το Σαμουι ειδικα για ξενοδοχειο δε μπορω γιατι ειναι καποια χρονια πριν που πηγα. Το μονο που εχω να πω ειναι να μοιρασεις τις μερες και σε αλλο νησι (π.χ. Koh Phangan που ειναι σαν το Σαμουι προ κανιβαλισμου απο τον τουρισμο) ή ακομα και στο κο Ταο. Σε ημερησια εκδρομη απο το Σαμουι δε θα τα δεις , γιατι ειναι μεγαλα νησια..το μονο που θα δεις ειναι οτι εκανες λαθος που δεν εμεινες και εδω λιγες μερες.

Παντως οι Φιλιππινες που εχεις για επομενο ταξιδι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη για μενα. Θα πας και εκει?
 

paskalis

Member
Μηνύματα
87
Likes
234
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Θα μοιράσω τις μέρες τελικά σε Σαμούι και Koh Phangan. Αρχικά είχα κλείσει για Φιλιππίνες αλλά ακύρωσα λόγω αλλαγών στα δρομολόγια της singapore (έκοψε κάποιες πτήσεις) και επέλεξα για 2η φορά Ταιλάνδη, την πρώτη πήγα Πουκέτ. Ισως και να κανα λάθος... πάντως και τις Φιλιππίνες τις έχω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.659
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom