Βοήθεια για γαμήλιο ταξίδι please...

parginos

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Παίδες καλησπέρα.Έχω να διαθέσω για ταξίδι 2,000-2,300 ευρώ(αεροπορικά + ξενοδοχείο) για 7-8 διανυκτερεύσεις. Για μήνα Νοέμβριο ή Δεκεμβιο. Ο καιρός είναι οκ αυτή την περίοδο?Σκεφτόμαστε αν μπορούμε να πάμε Κο Σαμούι με αυτά τα λεφτά. Είναι άσχετα από το οικονομικό καλή επιλογή?Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος καταρχήν αν μπορώ να πάω εκεί με αυτά τα λεφτά? Κ μετά βλέπουμε.....
 

konnn

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
Νομίζω πως μπορείς. Η εποχή εκείνη νομίζω πως είναι η αρχή της full season. Καλή επιλογή, εξαρτάται και τι ζητάς. Αντίστοιχη επιλογή είναι και το Μπαλί(δεν έχω πάει, Σαμούι έχω πάει).

Διάβασε και αυτό το νήμα http://www.travelstories.gr/%E3%E1%...%E3%E1%EC%DE%EB%E9%EF-%F4%E1%EE%DF%E4%E9.html .
 

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
τα χρήματα που διαθέτεις, νομίζω, δεν επαρκούν για το ταξίδι, αν αναλογιστείς, οτι πλέον τα αεροπορικά εισητήρια για το Σαμούι αγγίζουν τα 900 ευρώ, ίσως και παραπάνω! νομίζω, οτι πρέπει να προσανατολιστείς αλλού...γιατί δεν κοιτάς κάτι άλλο? μια ευρωπαική πρωτεύουσα εκείνη την εποχή θα είναι τέλεια! με τόσα χρήματα περνάς πολύ χλιδάτα...σκέψου το! εγώ πάντως, αν είχα αυτό το μπάτζετ, αυτό θα έκανα.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.798
Likes
18.577
Να μην πας Σαμούι....το μέρος είναι για 2-3 μέρες και επιεικώς μέτριο...όπως τα λέει ο φίλος από πάνω, κάνε το ταξίδι σου άνοιξη, σε ένα κλασάτο ευρωπαϊκό προορισμό με αυτά τα χρήματα και άσε το Σαμούι....για τα εξωτικά όπως τα φαντάζεσαι (χαλάρωση, μπάνια κτλ) θες πολύ παραπάνω χρήματα.
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Πεστα ρε trav. Μα γαμηλιο ταξιδι στη Πραγα? Ελεος... Τοσα αλλα μερη υπαρχουν.
 

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
εγώ πάντως θα έκανα ένα mini tour στη γερμανία...επίσης τι πιο τέλειο (αφού θέλεις χειμώνα) να πάτε ελβετία και να μείνετε και κάποιες μέρες σε κάποιο αλπικό θέρετρο.

πάντως όπως καταλαβαίνεις 2 επιλογές υπάρχουν: ή να πας καμιά βδομάδα στην ευρώπη και να περάσεις υπέροχα και συνάμα χλιδάτα ή να καθυστερήσεις το ταξίδι σου και να συγκεντρώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό -το διπλάσιο για να είμαι ειλικρινής- για να πάτε κάπου εξωτικά...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.051
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom