Βοήθεια για νότιο Ρέθυμνο

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Επανέρχομαι με μία ερώτηση ακόμα: Τα καραβακια για την Πρεβελη φεύγουν από την κεντρική παραλία του Πλακια η από το Δαμνονι? (Η υπάρχουν και από τις 2 παραλίες καραβακια?)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Επανέρχομαι με μία ερώτηση ακόμα: Τα καραβακια για την Πρεβελη φεύγουν από την κεντρική παραλία του Πλακια η από το Δαμνονι? (Η υπάρχουν και από τις 2 παραλίες καραβακια?)
υπαρχει καραβακι που φευγει απο Πλακια για Πρεβελη ..υπαρχουν διαφορα γραφεια που δραστηριοποιουνται ..πχ υπαρχει γραφειο που σε παραλαμβανει ακομη και απο το ξενοδοχειο σου στο Ρεθυμνο σε παει Δαμνονι και απο εκει Πρεβελη..επισης και αλλα γραφεια στο Πλακια που σε πανε Πρεβελη - Μαρμαρα..

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Α, παρα πολυ ωραία...σε ευχαριστώ! Οπότε υποψιάζομαι πως με μια βόλτα στην παραλία του Πλακια τα βρίσκεις όλα. Πάντως αν γνωρίζεις και κάποιο καλό γραφείο στο Ρέθυμνο που κάνει την εκδρομή οργανωμένα, πες μου (και μέσω π.μ. - δεν έχω πρόβλημα)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Α, παρα πολυ ωραία...σε ευχαριστώ! Οπότε υποψιάζομαι πως με μια βόλτα στην παραλία του Πλακια τα βρίσκεις όλα. Πάντως αν γνωρίζεις και κάποιο καλό γραφείο στο Ρέθυμνο που κάνει την εκδρομή οργανωμένα, πες μου (και μέσω π.μ. - δεν έχω πρόβλημα)
σου εστειλα μυνημα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.034
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα