Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

annoula

Member
Περασμένο Οκτώμβριο , που πήγα δεν είδα πουθενά το +30% ,που λες αντιθέτως στο μείον θα το έλεγα , το -30% διαφορά.
Σε εστιατόριο τρώγαμε μερίδα + ποτό + γλυκό με 6-7€. Που ακριβώς το κάνεις αυτό όταν το πιτόγυρο Θεσσαλονίκη έχει πάει οριακά 5€;
Συμφωνούμε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ακριβή. Για Ιαπωνία το μερίδα, ποτό, γλυκό 6 - 7 Ε, αν το βρήκες γράψτο για να πάνε κ άλλοι. Μόνο στο Μπαλί έχω βρει τέτοιες τιμές και πάλι όχι 7 Ε μαζί με ποτό. Φαγητό σε εστιατόρια, εγώ Θεσσαλονίκη τρώω με 30 Ε το άτομο, Ιαπωνία, ήθελες 50 Ε. Ξαναλέω δεν μιλάω για 7eleven και σούπερ μάρκετ. Επίσης αθλητικά που στην Ελλάδα τα βρήκα με 50 Ε, στο Κιότο, τα έβρισκες με 80Ε. Και επειδή μείναμε πολλές μέρες και μπήκαμε και σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού κλπ και εκεί ήταν συν 30%. Μπύρα draft σε μπαράκι 8 Ε η μικρή, ε στην Θεσσαλονίκη κάνει 5 Ε. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και γενικά, αυτό το πράγμα με τις τιμές, ο καθένας γράφει με βάση την εμπειρία του που έχει να κάνει κ με τις επιλογές του και γενικά με το τί θέλει να κάνει στις διακοπές του.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι γράφει κάτω. ΙΑΠΩΝΙΑ!
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Japan.
Συμφωνούμε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ακριβή. Για Ιαπωνία το μερίδα, ποτό, γλυκό 6 - 7 Ε, αν το βρήκες γράψτο για να πάνε κ άλλοι. Μόνο στο Μπαλί έχω βρει τέτοιες τιμές και πάλι όχι 7 Ε μαζί με ποτό. Φαγητό σε εστιατόρια, εγώ Θεσσαλονίκη τρώω με 30 Ε το άτομο, Ιαπωνία, ήθελες 50 Ε. Ξαναλέω δεν μιλάω για 7eleven και σούπερ μάρκετ. Επίσης αθλητικά που στην Ελλάδα τα βρήκα με 50 Ε, στο Κιότο, τα έβρισκες με 80Ε. Και επειδή μείναμε πολλές μέρες και μπήκαμε και σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού κλπ και εκεί ήταν συν 30%. Μπύρα draft σε μπαράκι 8 Ε η μικρή, ε στην Θεσσαλονίκη κάνει 5 Ε. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και γενικά, αυτό το πράγμα με τις τιμές, ο καθένας γράφει με βάση την εμπειρία του που έχει να κάνει κ με τις επιλογές του και γενικά με το τί θέλει να κάνει στις διακοπές του.
ως άτομο που πήγα 1+ μήνα, και έχω ξανά κλείσει για 1+ μήνα αυτό το Δεκέμβριο , μπορώ να πω .
Συγκρίνω οτι είδα με τα μάτια μου, είχα πάει Tokyo,Kyoto,Nara,Osaka,Fukuoaka, Hiroshima,Nagoya, σε διάφορετικές πόλεις και οι τιμές κυμαίνονται όπως είναι λογικό . Δεν πήγα για 1 ξεπάτα 1 εβδομάδα στα main tourist spot.
Η αλήθεια είναι ότι είχα πει ότι θα γράψω την ιστορία του 1+ μήνα, αλλά όλο το αναβάλω λόγω δουλειάς.
Όταν θα το κάνω θα γράψω και τα εστιατόρια που πήγα :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.894
Νεότερο μέλος
sermich

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom