Γαλλία Βοήθεια για ταξίδι στη Μασσαλία - Νότια Γαλλία

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ε Μασσαλια ! Αν έχεις χρόνο παντως να την συμπεριλαβεις στο προγραμμα σου. Όμορφη η Aix δε λέω , αλλα σαν τα χωριά του Luberon δε βάζω τίποτα
 
  • Like
Reactions: GTS

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Μάλλον θα διάλεξες τα λάθος πιατα :p εμείς ενθουσιάστηκαμε και δεν το περιμέναμε
Δεν είχαμε κανει κράτηση , φτάσαμε σχετικά αργά και ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι , το σέρβις ηταν γρήγορο και τα πιατα πολυ νόστιμα. Ο χώρος δε ,πολυ προσεγμένος!
Δεν θα έλεγα ότι ειναι το καλύτερο εστιατοριο που εχω φάει στη ζωη μου ( αν και αυτο βρίσκεται στην ίδια χώρα ) αλλα σε καμία περίπτωση δεν ειναι το χειρότερο και νομιζω ότι οι φωτος που παρέθεσα το αποδεικνύουν :)
Τεσπα δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα :)
Κι εμένα με παραξένεψε, ειδικά λόγω των κριτικών που είχα διαβάσει προηγουμένως! Δεν είπα ούτε εγώ ότι ήταν χάλια, απλά μάλλον ήμουν πιο τυχερός με τις υπόλοιπες μου επιλογές. Γενικά το φαγητό στην πόλη είναι παντού πολύ νόστιμο!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κοιτα αν εμενα κάπου στην περιοχή θα προτιμούσα την Arles . Στο St.Remy περάσαμε με το αυτοκίνητο και δεν κατεβήκαμε ( εγω δεν ήθελα ισως να εκανα βλακεία οι άλλοι ήθελαν ) Τι να πω δε θελω να σε παρω στο λαιμό μου γμτ
Η Αβινιον ειναι στα σχέδια σου ή δεν βγαίνουν οι μέρες ;
 

LillyLo

Member
Μηνύματα
48
Likes
11
To Aix είναι πανέμορφο, προτείνω να περάσετε οπωσδήποτε από εκεί. Η Avignon έχει πάρα πολλούς τουρίστες, είναι όμως κι αυτή όμορφη και δεν είναι μακρυά. Το θέμα είναι ότι σε αυτή την περιοχή, you cant go wrong.
 
  • Like
Reactions: GTS
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και όμως 3 μέρες κάτσαμε στις Αβινιον και δεν άκουσα άνθρωπο να μιλάει ελληνικά ! Αντιθέτως στο Aix πέσαμε πάνω σε 2-3 γκρουπ ( γενικότερα το εχω πιο τουριστικό σαν μέρος απο την Αβινιον )
Αλλα οπως είπες και συ ναι η περιοχή ειναι πανέμορφη
 
  • Like
Reactions: GTS

GTS

Member
Μηνύματα
6.818
Likes
18.760
Σε 2,5 μέρες στα πέριξ του St Remy θα πάμε όπου μπορέσουμε, στα χωριά που είπες Ευαγγελία οπωσδήποτε και από τις πόλεις τριγύρω μια καλή τζούρα. Ό,τι προλάβουμε γενικώς.
Απλά τη τελευταία μέρα σκεφτόμουν ότι μπορούμε πρωϊ να δούμε κάτι που δε προλάβαμε τις 2 προηγούμενες εκεί κοντά, φεύγουμε κατόπιν για Aix, κάνουμε μια βόλτα εκεί και για διανυκτέρευση έλεγα ή Aix ή Μασσαλία γιατί το επόμενο πουρνό έχουμε την πτήση στις 9.30 κι έχουμε να παραδώσουμε και το αμάξι.
Λες Μασσαλία λοιπόν ευαγγελία για τελευταίο βράδυ? Μια βόλτα στο λιμάνι, φαγητό και τέλος?
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κοιτα η Μασσαλια μπορεί να ξενίζει μερικούς , αλλα θεωρώ ότι ειναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Γαλλίας και δεν πρεπει να την παραβλέψεις. Εχει κάποια γοητευτικα σημεία και γενικότερα επειδη η πόλη ηταν πολιτιστική πρωτεύουσα του 2013 έχουν γίνει έργα υποδομής στο λιμάνι . Πχ τωρα πια δεσπόζει το Musée des Civilisations de l'Europe et de la Méditerranée το οποίο ακομα και αν δεν προλάβετε να το επισκεφθείτε ειναι πολυ ενδιαφέρον σαν κτήριο .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.259
Μηνύματα
885.366
Μέλη
38.935
Νεότερο μέλος
Vis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom