Βοήθεια για Interrail στην Ιταλία.

Μηνύματα
38
Likes
33
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Αρχικά σκεφτόμουν να κάνω το θέμα στους αγαπητούς Ιταλόφιλους αλλά μετά βρήκα αυτό το γκρουπ και είπα να ταλαιπωρήσω. ( Παρόλα αυτά, αν από κάπου με βλέπει ο αγαπητός "ξέρω τα πάντα από Ιταλία" aka Samion ας πει καμία γνώμη :xalara:)

Ιταλία έχω ξαναπάει οπότε έχω μελετήσει αρκετά την χώρα και έχουμε άπειρες επιλογές. Ωστόσο, πάντα πήγαινα σε μια πόλη την φορά και όλα τα είχα έτοιμα (αεροπορικά, διαμονή, οργανωμένο πρόγραμμα κτλ).. Τώρα το ταξίδι που ετοιμάζω με τον κολλητό θέλουμε να είναι όσα έρθουν κ όσα πάνε τη ζωή δε την φοβάμαι. Αλλά έχουμε κάποιες απορίες. ( Να ξεκαθαρίσω πως έχω διαβάσει το πρότυπο για Interrail και τον οδηγό οργάνωσης για να βγάλω απ τον κόπο όσους μου βάλουν από κάτω το λινκ )
Και τώρα πάμε !!
Ερώτημα πρώτο. Επειδή είμαι από Γιάννενα αν κάνω παραγγελία απ το Interrail θα μου έρθει όντως σπίτι όπως γράφουν στο site σε 5 εργάσιμες μέρες? Έχει εμπειρία κανένας από επαρχία να μου πει ? Σε περίπτωση που δεν έρχεται που να πάω να το παραλάβω?
Ερώτημα δεύτερο. Θα πρέπει από την στιγμή που θα μας έρθει το πακέτο να καταγράψουμε τις διαδρομές που θέλουμε να κάνουμε ή το κάνεις εκείνη την στιγμή που θα μπεις στο πρώτο τρένο ?
Ερώτημα τρίτο (Πολύ σημαντικό). Είναι καλύτερο να έχουμε κλείσει από πριν τα ξενοδοχεία στις πόλεις που θέλουμε να πάμε ? Ή να πηγαίνουμε σε όποια πόλη θέλουμε και να αποφασίζουμε εκείνη την στιγμή ? Γιατί θα είναι κρίμα να χάσουμε κάποιο τρένο και να πάνε τσάμπα τα λεφτά για το ξενοδοχείο της επόμενης πόλης...Το ταξίδι θα είναι μέσα Νοεμβρίου και δεν νομίζω να είναι φουλ από τουρίστες like us.
Ερώτημα τέταρτο. Τα ξενοδοχεία είναι πιο ακριβά αν πας εκεί να το κλείσεις την ίδια μέρα (για 1-2 μέρες) σε σχέση με το να το κλείσεις 1 μήνα πριν από Booking κτλ? Αν ήταν για περίοδο με φουλ τουρισμό θα ήξερα την απάντηση, αλλά δεν έχω πάει ποτέ εξωτερικό Νοέμβριο.

Αυτά με καίνε μέχρι στιγμής φίλοι ταξιδιώτες. Όποιος έχει εμπειρία και ξέρεις ας με βοηθήσει. Σας μερσώ :D
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.363
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
3. Επιτοπου ολα. Ειναι χαμηλη περιοδος.
4. Εξαρταται. Σε γενικες γραμμες θα βρεις φτηνα ακομα κι οταν κλεισεις την ιδια μερα. Οπλισου με μπουκινγκ, αιρβνβ κ εισαι οκ. Buon viaggio!
 

epapas

Member
Μηνύματα
15
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος ευρωπης με τρενο
Τα εισιτήρια έρχονται σε περίπου 8 ήμερες στην πορτα σου
Αν δεν κανω λάθος συμπληρώνεις την κάθε διαδρομή που θες την ημέρα του ταξιδιού που είναι και το πιο λογικο γιατί μπορεί να θες να αλλάξεις διαδρομή η ήμερα
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ερώτημα δεύτερο. Θα πρέπει από την στιγμή που θα μας έρθει το πακέτο να καταγράψουμε τις διαδρομές που θέλουμε να κάνουμε ή το κάνεις εκείνη την στιγμή που θα μπεις στο πρώτο τρένο ?
Πριν μπεις στο εκάστοτε τρένο, όχι από τώρα.

Για το πρώτο ερώτημα: Έρχεται συστημένο με DHL. Δεν σου έρχονται τα συστημένα κανονικά εκεί που μένεις; Θα μπορείς να συνενοηθείς με τη DHL της περιοχής σου για ό,τι χρειαστεί.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.304
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom