Φώτης/Ταξιδιωτης
Member
Πήγα Ιούνη χωρίς σχεδιασμό δηλαδή ελάχιστα ήξερα για τις περιοχές που τελικά επισκέφτηκα . Βασικά είχα στην αρχή άλλο πλάνο με περισσότερες μέρες και αλλες περιοχές για Κίνα αλλά τελικα για διάφορους λόγους επισκέφτηκα τις περιοχές που έβαλα στον τίτλο. Πολύ ενδιαφέρον κομμάτι και θα σας δώσω μια ιδέα.Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οι καιρικές συνθήκες. Ας πούμε Γκούιλιν έκανε τρελή ζέστη με αφόρητη υγρασία και για να καταλάβετε για τι αφόρητη ζέστη θα σας γράψω έβγαινα από το ξενώνα πέρναγε χωρίς να περπατήσω ακίνητος 5 δεύτερα και ήμουν κι όλας μούσκεμα, ιδρωμένος.

Στο δε Χονγκ Κονγκ πριν επιστρέψω από Chengdu είχε μέγα τυφώνα που καθυστέρησε πολύ την πτήση μου συν ότι κατά τη διάρκεια των υπολοίπων μερών στη περιοχή είχαμε θέμα με μικροτυφωνες. Αρχές Ιούνη ήταν μικρή πιθανότητα για τέτοιες καταστάσεις στη περιοχή αλλά αποτέλεσαν τροχοπέδη για καλεσ εξορμήσεις με συνέπεια να χάσω πολλά ενδιαφέροντα Τρεκ και να μην απολαύσω όσα θα θελα το ΧΚ.
Χονγκ Κονγκ
Μπρου Λι σούπερ σταρ
Γκουιλιν
Μάλιστα μου δώσανε καρύδα που ήτανε στο ψυγείο και ήταν πραγματικά θεσπέσια παγωμένη!
Zhangjiajie
Tianmen mountain
τον κινέζο που είναι με το καπέλο κάτω δεξιά πρέπει να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε με πάθος.1000 σκαλιά ανέβηκε
τώρα η ώρα για το Zhangajiajie national forest park
Chengdu στη πόλη των
παραλίγο να με ποδοπατήσουν
όμορφη πόλη το Chengdu με ενδιαφέρουσες γειτονιες
Ώρα εν μέσω καταιγίδας για Μακαο
Με αρκετές επιρροές από την Πορτογαλία σε αρχιτεκτονική και φαγητό
Χονγκ Κονγκ
το ΧΚ το αδικώ από τις φωτό!

Στο δε Χονγκ Κονγκ πριν επιστρέψω από Chengdu είχε μέγα τυφώνα που καθυστέρησε πολύ την πτήση μου συν ότι κατά τη διάρκεια των υπολοίπων μερών στη περιοχή είχαμε θέμα με μικροτυφωνες. Αρχές Ιούνη ήταν μικρή πιθανότητα για τέτοιες καταστάσεις στη περιοχή αλλά αποτέλεσαν τροχοπέδη για καλεσ εξορμήσεις με συνέπεια να χάσω πολλά ενδιαφέροντα Τρεκ και να μην απολαύσω όσα θα θελα το ΧΚ.
Χονγκ Κονγκ
Μπρου Λι σούπερ σταρ
Γκουιλιν
Μάλιστα μου δώσανε καρύδα που ήτανε στο ψυγείο και ήταν πραγματικά θεσπέσια παγωμένη!
Zhangjiajie
Tianmen mountain
τώρα η ώρα για το Zhangajiajie national forest park
Chengdu στη πόλη των
παραλίγο να με ποδοπατήσουν
όμορφη πόλη το Chengdu με ενδιαφέρουσες γειτονιες
Ώρα εν μέσω καταιγίδας για Μακαο
Με αρκετές επιρροές από την Πορτογαλία σε αρχιτεκτονική και φαγητό
Χονγκ Κονγκ
το ΧΚ το αδικώ από τις φωτό!
Attachments
-