ΗΠΑ Βορεια Αμερικη

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
να ρωτησω κι εγω κατι που ακομα ψαχνω για ταξιδι
5 διανυκτερευσεις ειναι λιγες για Νεα Υορκη,αλλα αμα δεν μπορεις να τις αυξησεις αυτη ειναι η καλυτερη τιμη που υπαρχει για πτηση με 1 ανταποκριση.Οντως,βγαζει και καλυτερες τιμες....αλλα αλλους μηνες...Ξενοδοχεια εχει πολλα,αλλα εξαρταται τι χρηματα διαθετεις.Κατα τη γνωμη μου.διεθεσε λιγο χρονο για ερευνα στα ξενοδοχεια,πριν κλεισεις εισιτηρια, γιατι το Μανχαταν ειναι ακριβο στη διαμονη.
 

cathroula

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
δυστυχως μερες παραπανω δεν υπαρχουν. τωρα οσον αφορα τα ξενοδοχεια ποια θεωρειται καλυτερη περιοχη ως προς τις μετακινησεις για να προλαβουμε να δουμε οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα σε 5 μερες? και ξενοδοχεια να εχετε να μου προτεινετε ειμαι ολη αυτια!!!
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Ρεαλιστικά τώρα... πόσα ταξίδια θα κάνει ο μέσος ταξιδιώτης στην Αμερική για να βλέπει άλλο κομμάτι κάθε φορά; Όπως και σε κάθε χώρα μακρινή τα highlights πας να συλλέξεις (ασχέτως που μπορεί να διαφέρουν τα highlights από άνθρωπο σε άνθρωπο).
Γιατί να κάνεις 4 ταξίδια στη ζωή σου για να δεις την καθημερινότητα των ανθρώπων του Τέξας, της Νέα Ορλεάνης, της Οκλάχόμα και του Σικάγο, και να μη πας να δεις και την καθημερινότητα των ανθρώπων στο Θιβέτ, στο Περού και στη Καμπότζη...
Πάντως συμφωνώ πς ό,τι και να κάνει θα περάσει καλά...
Ο μέσος ταξιδιώτης δεν ξέρω, ειδικά όπως πάνε τα πράματα. Εγώ πάντως στη ζωή μου θα ήθελα τουλάχιστον δύο 20ήμερα ένα Ανατολικά (και ν' ακούω: http://www.youtube.com/watch?v=gLWSw01NxKY
γιατί έχω τις προσωπικές μου παραστάσεις, ακούσματα, διαβάσματα κλπ
κι ένα Δυτικά και να χαίρομαι τα μημεία της φύσης, τις ανθρώπινες δημιουργίες, την Route 66, το σεμινάριο πωλήσεων στο Vegas κι όλα αυτά που λες και φυσικά συμφωνώ.
Προσωπικό θέμα, απόλυτα προσωπικό.
Έτσι εγώ πχ. δεν το συζητάω καν να πάω να "...να δω και την καθημερινότητα των ανθρώπων στο Θιβέτ, στο Περού και στη Καμπότζη...ή μιας φυλής της Αφρικής κλπ.
Αλλά είπαμε: Προσωπικό θέμα, απόλυτα προσωπικό.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
... αλλα γλιτωνεις ωρες και ταλαιπωρια διοτι εισαι εκει σε 14 ωρες. απο διαμονη κατι θα βρω, εχει απειρα ξενοδοχεια. τι λετε?
Έχεις ξαναπετάξει 10-11 ώρες συνεχόμενα;
Αν όχι, νομίζω οτι θα ταλαιπωρηθείς χειρότερα απο το να πας με κάποια άλλη που είναι 7-8 η μεγάλη πτήση και κάνεις κι ένα διάλειμμα ενδιάμεσα.
Βάλτο στο τραπέζι της συζήτησης και αυτό ;)
 

cathroula

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
οι ωρες δε με προβληματιζουν. εχω πεταξει Μπαλι, Σιγκαπουρη, Σρι Λανκα και εχω καποια εμπειρια
 

Varg83

Member
Μηνύματα
133
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Μετα τις χριστουγεννιατικες διακοπες στο Μοναχο και Σαλτσμπουργκ ψαχνω το καλοκαιρινο trip στην Β. Αμερικη οπως ειχα ξεκινησει στο topic.
Οι προορισμοι που θα καταληξουμε με τη συμβια ειναι με χρονολογικη σειρα Λος Αντζελες-Λας Βεγκας και Νεα Υορκη (περιπου 20 μερες).
Θελω τη βοηθεια σας στο εξης: θελουμε να παμε στο grand canyon στο south rim (hoover dam, village) αλλα και στο east rim (horshoe, antilope canyon). Τι τροπους προτεινετε;
Σκεφτομαι πρωτα το south rim με πουλμαν οργανωμενα για μια μερα, μετα επιστροφη Las Vegas ξεκουραση και τη μεθεπομενη με νοικιασμενο αμαξι east rim και διανυκτερευση στο Page. Μετα πως παω Νεα Υορκη; Γυρναω πισω Las Vegas ή παω Pheonix για παραδειγμα. Υποψην πως φοβαμαι λιγο τη μετακινηση εκει γιατι ειναι πρωτη φορα στην Β. Αμερικη και δεν ξερω τα μεγεθη και τις αποστασεις.
Δεκτη καθε αποψη...Περιμενω..............
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.151
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom