Ουγγαρία Ρουμανία Βουδαπέστη ή Βουκουρέστι

xameno_rouxo

Member
Μηνύματα
121
Likes
12
καλησπερα
θα παμε τον επομενο μηνα ταξιδακι Ρουμανια -Ουγγαρια,που δεν εχει ξανα παει κανεις απ την παρεα
και σκεφτομαι να συνδιασω το ταξιδι αυτο με ψωνια,ρουχα,γυαλια κτλ επειδη ακουσα οτι οι τιμες ειναι χαμηλοτερες σε σχεση με εδω
θα δω βεβαια και απο κοντα ιδιοις ομασι,μπορει ομως καποιος που ξερει να μου προτεινει εξ αρχης ποια πολυ ενδεικνυται περισσοτερο για ψωνια? Βουδαπεστ ή Βουκουρεστη?
πιθανως να παμε και για ενα διημερο στην Πραγα

ευχαριστω
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Βουκουρεστι φθηνότερα και από τις τρεις πόλεις θεωρώ... Τωρα απο ποικιλια κλπ δεν ξερω.
 

Xrisa1984

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι από τα δύο για πρωτοχρονιά; 5 μέρες; Με νοιάζει και το οικονομικό. Αξίζει Βουκουρέστι ή θα τρομάζω από τα παρακμιακά κτίρια και τις φτωχογειτονιές. Είχε πάει ο μπαμπάς μου χρονιά πριν και όλο κάτι τέτοια μου λεει..
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Αν εξαιρέσεις το κέντρο του, το Βουκουρέστι δεν πολυβλεπόταν για μένα. Γενικά, μια παρακμή υπήρχε και δεν ήταν απο αυτές που σου βγάζουν το κάτι το καλτ και τις ευχαριστιέσαι. Επίσης, ο κόσμος που έτυχε να συναναστραφώ δεν μου άφησε και την καλύτερη εντύπωση. Η Βουδαπέστη έχει απιστευτη αρχιτεκτονική και νομίζω δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.Ήμουν και στις δύο τον προηγούμενο μήνα και οικονομικά δεν μου βγήκε τεράστια η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις 2.
 

k_p

Member
Μηνύματα
29
Likes
5
Η Βουδαπέστη μετράει πολύ ειδικά για Χριστούγεννα που λες και είναι οικονομικός προορισμοε συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες πόλεις με όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές.
 

STAVROS85

Member
Μηνύματα
51
Likes
57
Καλημέρα, τον προηγούμενο χρόνο πήγα και στις 2 αυτές πόλεις. Θεωρώ ότι η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ είναι καλύτερη , δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάσε μεν, αλλά εάν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ και ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ θα ήταν σίγουρα η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ η επιλογή μου.Οσο για το οικονομικό είναι και οι 2 πόλεις φθηνότερες απο ΕΛΛΑΔΑ, η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ είναι λιγάκι πιο ακριβή απο το ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ σε όλα της , όχι τπτ τρομερό όμως. Οσον αφορά το ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ έχει και τα παρακμιακά που σ λένε αλλά σιγα σιγα αυτό αλλάζει... είναι πολυ πολυ καλύτερα απο οτι ήταν 10 χρόνια πριν πχ. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι σε 10 χρόνια εμείς θα είμαστε πίσω και απο αυτούς,εκείνοι πάνε μπροστά και εμείς πίσω.
Εάν χρειαστείς οτιδήποτε πληροφορία πες μ..
υσ.: Εγω θα κοιτούσα και για ΠΟΛΩΝΙΑ (είτε ΚΡΑΚΟΒΙΑ είτε ΒΑΡΣΟΒΙΑ ) .
 

fanis2506

Member
Μηνύματα
12
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ως προς την επιλογή της Βουδαπέστης (χωρίς να έχω επισκεφθεί το Βουκουρέστι)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.468
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom