Ουγγαρία Βουδαπέστη με αυτοκίνητο

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εκεί που δεν έχεις ιντερνετ δεν μπορείς να πληρώσεις με άυλη revolut κάρτα. Πρέπει να βγάλετε τη φυσική κάρτα ή να αγοράσετε ίντερνετ στις χώρες αυτές που δεν αξίζει για ένα πέρασμα.
Απλά για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα, το παραπάνω δεν ισχύει. Εφόσον έχεις περάσει την κάρτα σε κάποιο wallet (Google, Apple) μπορείς να πληρώσεις με NFC παντού είτε έχεις είτε δεν έχεις σύνδεση στο Ιnternet.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απλά για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα, το παραπάνω δεν ισχύει. Εφόσον έχεις περάσει την κάρτα σε κάποιο wallet (Google, Apple) μπορείς να πληρώσεις με NFC παντού είτε έχεις είτε δεν έχεις σύνδεση στο Ιnternet.
Δεν το γνωρίζω αυτό. Sorry και ευχαριστώ για τη διόρθωση

mariaphilip

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Η δική μου γνώμη είναι πως αν οι μέρες αυτές συμπεριλαμβάνουν και το πήγαινε έλα, τότε δεν αξίζει. Τρως 2 μέρες στο δρόμο και μένουν μόνο άλλες 2 για τη Βουδαπέστη...αν σκεφτείς πως δεν θα τρέχετε κιόλας και με μωρό και με σκύλο μαζί, δεν προλαβαίνετε να δείτε πάρα ελάχιστα...

Ή θα έπαιρνα αεροπλάνο, αφήνοντάς το ζωάκι κάπου στην Ελλάδα για να μην ταλαιπωρείται ή θα άλλαζα προορισμό.
Οδικώς για τόσο λίγο μόνο Βουλγαρία ή κάπου αλλού κοντά...
Δηλαδή συγνώμη αλλά δεν φτάνουν 48 ώρες για την Βουδαπέστη; Δεν έχει δα και τόσα αξιοθέατα. Να μου έλεγες Λονδίνο ότι δεν φτάνουν να το καταλάβω.

Ευχαριστώ πολύ

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

mariaphilip

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Έχω βρεθεί συνολικά στην Βουδαπέστη 11 μέρες σε 2 διαφορετικές επισκέψεις. Ακόμα υπάρχουν πράγματα που δεν έχω δει…
Τότε ίσως εμένα να μην με ενθουσίασαν τόσο όσα έχει. Αλλά να πω οτι μουσεία, πινακοθήκες, κλπ κλπ και να μου τα πλήρωνε κάποιος δεν θα πήγαινα. Μόνο σε καθολικές εκκλησίες αν μπω και αυτό αν είναι δωρεάν. Διαφορετικά θαυμάζω απέξω.

alma

Member
Δηλαδή συγνώμη αλλά δεν φτάνουν 48 ώρες για την Βουδαπέστη; Δεν έχει δα και τόσα αξιοθέατα. Να μου έλεγες Λονδίνο ότι δεν φτάνουν να το καταλάβω.

Λονδίνο δεν φτάνουν ούτε 2 χρόνια.
Ναι, σε περισσότερο από 48 ώρες κ τρέχοντας από το πρωί ως το βράδυ(πράγμα που δεν μπορείς να το κάνεις με παιδί κ σκυλί)θα αφήσεις πολλά απ'έξω.
Δεν λέμε καν αν θες να κάνεις και μια ημερήσια.

paefstra

Member
Mετα απο απειρες ωρες οδηγησης, η επομενη μερα θα ειναι μερα προσαρμογης παιδιου και σκυλιου που μαλλον θα εχουν γκρινια και ξεκουρασης. Μια μερα θα ειναι στην ουσια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom