Αργεντινή Βραζιλία Βραζιλία - Αργεντινή

annoula

Member
Ilha grande μίνιμουμ 3 μερες, 2 βραδια δηλαδή. Μια στο abraao και τουλάχιστον μια εκδρομή σε 6-7 παραλίες. Ιδανικα θες και τρίτη.

Ειναι λίγο αδιάφορη η Ουρουγουάη, σαν την επαρχία της Αργεντινής. Ε η Κολόνια για 2 ώρες καλή είναι. Τώρα πατε που πατε μέχρι εκεί κάτω, δώστε της μια μέρα αν μπορείτε για να λέτε ότι πήγατε αλλά κάθε μέρα που αφαιρείται απο τη Βραζιλία καθιστά εγκλημα
Το Ilha grande το ήθελα κ εγώ πολύ. Είδα ότι έχει κρυσταλινα νερά. Αλλά δεν βγαίναν οι μέρες με τίποτα. Ελπίζω κάπως να ταιριάξει με τυχόν επόμενη επίσκεψη στην χώρα.

Nick_St

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Διάρκεια ταξιδιού 13 διανυκτερεύσεις. Το πλάνο είναι το εξής:
Η μόνη περίπτωση να καθόμουν 5 βράδια B.Aires σε ταξίδι 13 διανυκτερεύσεων στην εκεί μεριά του πλανήτη ήταν να πηγαίνω κάθε μέρα και σε διαφορετικό γήπεδο. Αργεντινή Μάρτιο έχει κανονικά πρωτάθλημα, Βραζιλία παίζουν τα διαπολιτειακά μόνο. Να κάτσω στο Μπουένος Άιρες όσο θα κάτσω και στο Ρίο; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Όπως είπε κι ο Γιώργος, θα έβγαζα από τα αστικά κέντρα και θα έβαζα το κομμάτι Ilha Grande/Paraty το οποίο απαιτεί τριήμερο minimum.

Υπάρχει και βραδινό λεωφορείο Παρατί - Σάο Πάολο, έχε το στο νου. Κατά τα άλλα, το Σάο Πάολο έχει φάει πολύ hate εδώ στο φόρουμ, αλλά μόνο και μόνο για το Ibirapuera θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αν πέσετε Κυριακή που κλείνει η Av.Paulista και μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσικό αθλητικό πάρτι, θα σας αρέσει. Α, και φοβερά εστιατόρια που δε θα συναντήσετε ούτε στο BA ούτε στο Ρίο.

5 νύχτες Rio De Janeiro, διαμονή Copacabana ή Ipanema?
Ipanema και πιο συγκεκριμένα General Osorio.

Η οδική διαδρομή απο Σαο Πάολο προς agra είναι απο τις ομορφότερες στον κόσμο για μενα.
Ναι ναι και ναι! Πρασινάδα φοβερή με καταπληκτική θέα θάλασσα από Paraty προς Angra dos Reis. Απλά σχεδόν πάντα έχει τρελή κίνηση και έχει και μόνο μία λωρίδα.

Το λέω γιατί κάπου είδα να γράφεις ότι έχει ανεβεί το κόστος πολύ κι έχουν ξεφύγει οι τιμές κι ενώ σκεφτόμασταν να πάμε Παταγονια λέμε να το αναβάλουμε .
Όλα είναι στο Θεό εκτός των καταλυμάτων. Εστίαση, σουβενιράδικα, μεταφορές, ρούχα πανάκριβα όλα. Δεν υπάρχει πλέον άλλο rate, είναι σχεδόν στο 1:1. Για διαμονή βρίσκεις άπειρα εξαιρετικά bnb στα 35-40 το βράδυ είτε San Telmo ή Palermo, σαφέστατα πιο φθηνά από Ρίο δηλαδή.

Ήμουν το Φλεβάρη αρκετές μέρες Buenos Aires και ενώ μου άρεσε, έχει ποιότητα ζωής και έμενα άνετα παραπάνω (φοβερά πάρκα, φουλ καθαρή πόλη, αθλητισμός παντού, τεράστιοι άνετοι δρόμοι και μεγάλα πεζοδρόμια), ερχόμενος ειδικά από Κολομβία και Βραζιλία οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλά.

Οι Αργεντίνοι μου λέγανε ότι αν το BA σου φαίνεται ακριβό, μην διανοηθείς να πας προς Παταγονία γιατί εκεί οι τιμές είναι τρεις φορές πιο πάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα