Βραζιλία Βραζιλια - Βοηθεια συνταξιδιωτες!!

PeaceWarrior

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξέλλες Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Ιαπωνία
Εμένα η βάση μου ήταν το Σάο Πάολο οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι λεωφορεία υπάρχουν. Η διαδρομή πάντως Σάο Πάολο-Ρίο ήταν περίπου 6 ώρες αν θυμάμαι καλά και Ιγκουαζού-Σάο Πάολο περίπου 15 ώρες. Νομίζω ασφαλέστατα (αν εξαιρέσουμε καμιά ψύξη απ'τον κλιματισμό). Τσέκαρε σε κάποιο σάιτ τι παίζει γιατί όντως οι αποστάσεις είναι μεγάλες και για μεγαλύτερη απόσταση μάλλον δε σε συμφέρει.
Στο Ιγκουαζού οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το πρόγραμμα max 200 Reys, αν θες μπορώ να κοιτάξω για να είμαι σίγουρη (να σε πληροφορήσω βέβαια ότι μπορείς κάποια να τα δεις μόνος σου). Εμείς βρήκαμε τους ξεναγούς σε συνεννόηση με το τοπικό γραφείο.
Με τα ισπανικά είσαι καλυμμένος. Η προφορά είναι όντως πιο βαριά αλλά μέσα σε 5 μέρες το πολύ θα την έχεις συνηθίσει και θα συνεννοείσαι αρκετά καλά. Ευτυχώς είναι και οι άνθρωποι πολύ υπομονετικοί και προσπαθούν να επικοινωνήσουν.
Κάποια που ξέχασα να αναφέρω : δες τα σκαλιά του Soleron sto Rio, φάε στο Σάο Πάολο Pastel do Bacalau και σάντουιτς με μορταδέλα, επίσης δοκίμασε Churros.
Αυτά προς το παρόν :)
 

Kostis

Member
Μηνύματα
267
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Στις κερκίδες όσο πιο κεντρική κατά μήκος τόσο καλύτερη θέα έχεις πανοραμικά. Η Νο 9 έχει αριθμημένες θέσεις αλλά δεν την συνιστώ γιατί όλοι παρακολουθούν την παρέλαση όρθιοι. Στα ακριβά front boxes βλέπεις μεν από πιο κοντά τις λεπτομέρειες χάνεις όμως το πανόραμα. Εκεί υπάρχει και υπηρεσία μπάτλερ, ποτά κλπ. Η καλύτερη κερκίδα από τις σχετικά οικονομικές είναι η 7. (έχω παρακολουθήσει από την 7 την 11 και την 13). Θέμα ασφάλειας δεν αντιμετώπισα στα μέρη που κινήθηκα, λάβαινα όμως τις σχετικές προφυλάξεις..
εγω δεν εχω παει αλλα η θεα ειναι ετσι


καμια σχεση με την οπτικη της τηλεορασης...πολλα φωτα κ περνανε ολα απο μπροστα κ εσυ απλα κοιτας κ δεν συμμετεχεις


λιγο μου αλλαξε με τον κακο τροπο την ιδεα που ειχα :(
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.950
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom