• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Αργεντινή Ταξίδι Αργεντινή - βοήθεια στη δημιουργία πλάνου!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ενα χερι βοηθειας οποιος μπορει και θελει.
εχω κλεισει για μπουενος απο 25/3 - 8/4 λεω να παω στους καταρρακτες αν εχετε και κατι αλλο να μου προτεινεται εκτος απο Παταγονία (φοβαμαι λογω καιρου μην παω τσαμπα και βερεσε στο τελος του κοσμου) και μεντοζα (λογω υγειας καλο ειναι να αποφευγω τα υψηλα υψομετρα ) . επισης δεν καταλαβα καθολου οσο και να διαβασα αυτα με τις καρτες τραπεζων αυτο το blue rate οταν την χρησσιποιησα την ελληνικη καρτα στην βουδαπεστη χρεωθηκα περισσοτερο . η revolut δεν κανει? ευχαριστω εκ των προτερων
Για μένα το χάιλάιτ είναι το Perito Moreno, δε θα το έχανα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ευχαριστω αλλα νομιζω δεν ειναι ευκολο για μενα παταγονια ειδικα αυτη την εποχη
Μια χαρα εποχη είναι αρχές Απριλίου είναι σαν λέμε αρχές Οκτωβρίου για Ευρώπη. Στη μέση του φθινοπώρου, χρωματάρες στη φύση, συμπαθητικός καιρός, μεσαία περίοδος από θέμα τουριστών. Η καλύτερη εποχή για να πάει κάποιος Παταγονία.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
ενα χερι βοηθειας οποιος μπορει και θελει.
εχω κλεισει για μπουενος απο 25/3 - 8/4 λεω να παω στους καταρρακτες αν εχετε και κατι αλλο να μου προτεινεται εκτος απο Παταγονία
Εννοείται πως τους καταρράκτες τού Ιγκουαζού δεν πρέπει να τους χάσεις!
Τώρα αφού δεν θέλεις να πας στην Παταγονία, θα μπορούσες να κινηθείς στη βόρεια Αργεντινή. Αυτές τις ημέρες γράφω μια ταξιδιωτική ιστορία για το πέρασμά μου από τη Σάλτα και μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να δεις αν σε ενδιαφέρει. Το αεροπορικό εισιτήριο Μπουένος-Σάλτα πάντως είναι πολύ φτηνό.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Εννοείται πως τους καταρράκτες τού Ιγκουαζού δεν πρέπει να τους χάσεις!
Τώρα αφού δεν θέλεις να πας στην Παταγονία, θα μπορούσες να κινηθείς στη βόρεια Αργεντινή. Αυτές τις ημέρες γράφω μια ταξιδιωτική ιστορία για το πέρασμά μου από τη Σάλτα και μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να δεις αν σε ενδιαφέρει. Το αεροπορικό εισιτήριο Μπουένος-Σάλτα πάντως είναι πολύ φτηνό.
πρωτα ευχαριστω ενα αλλο προβλημα μου ειναι οτι μπορω να διαθεσω 2 το πολυ και με πολυ ζορι και οριακα 3 διανυκτερευσεις και εχω διαβασει για σαλτα δεν φτανει θες 4-5 κανω λαθος ? επισης παρακαλω μπορεις να μου πεις για τις καρτες τραπεζων τι γινεται ?

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
επισης δεν καταλαβα καθολου οσο και να διαβασα αυτα με τις καρτες τραπεζων αυτο το blue rate
Έπαψε να ισχύει το blue rate!
Αλλαγή συναλλάγματος (δολάριο ή ευρώ) στα ανταλλακτήρια σε τιμές ελαφρά καλύτερες από την επίσημη ισοτιμία και χρήση Revolut είναι αυτό που κάνω εγώ αυτήν την στιγμή που βρίσκομαι στο Buenos Aires.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Μια χαρα εποχη είναι αρχές Απριλίου είναι σαν λέμε αρχές Οκτωβρίου για Ευρώπη. Στη μέση του φθινοπώρου, χρωματάρες στη φύση, συμπαθητικός καιρός, μεσαία περίοδος από θέμα τουριστών. Η καλύτερη εποχή για να πάει κάποιος Παταγονία.
εχω να διαθεσω 4 διανυκτερευσεις εκτος μπουενος λεω τις 2 στου καταρρακτες και τις αλλες 2ελεγα ουσουαια αλλα με προβληματισε οτι διαβασα για τον καιρο οποτε ειπα να μην ρισκαρω για καλαφατε παλι δυσκολο μου φαινεται λιγες μερες για εκει εχω και θελω να ειμαι ανετος . οπως και να εχει ισως να ξαναπαω αργεντινη οποτε τοτε θα φροντισω να ειναι .....χριστουγεννα για τις καρτες των ελληνικων τραπεζων μπορεις να με διφωτισεις?

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
πρωτα ευχαριστω ενα αλλο προβλημα μου ειναι οτι μπορω να διαθεσω 2 το πολυ και με πολυ ζορι και οριακα 3 διανυκτερευσεις και εχω διαβασει για σαλτα δεν φτανει θες 4-5 κανω λαθος ? επισης παρακαλω μπορεις να μου πεις για τις καρτες τραπεζων τι γινεται ?
Οι δικές μου διανυκτερεύσεις στη Σάλτα ήταν 3. Ανάλογα με τον χρόνο που έχεις, προγραμματίζεις τις επισκέψεις σου.

Τις χρεωστικές κάρτες σου μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά. Απλώς αν η τιμή είναι σε πέσος Αργεντινής, οι τράπεζες συνήθως χρεώνουν 2% για τη μετατροπή του συναλλάγματος.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Οι δικές μου διανυκτερεύσεις στη Σάλτα ήταν 3. Ανάλογα με τον χρόνο που έχεις, προγραμματίζεις τις επισκέψεις σου.

Τις χρεωστικές κάρτες σου μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά. Απλώς αν η τιμή είναι σε πέσος Αργεντινής, οι τράπεζες συνήθως χρεώνουν 2% για τη μετατροπή του συναλλάγματος.
ωραια κατσε να διαβασω την ιστορια σου και θα δω αν μπορω να το κανω , αυτα που διαβζα για blue rate ισχυουν? και τελευταιο καρτα ελληνικης τραπεζας η revolut ? ωραια να περνας πολλα ευχαριστω

alma

Member
Έπαψε να ισχύει το blue rate!
Αλλαγή συναλλάγματος (δολάριο ή ευρώ) στα ανταλλακτήρια σε τιμές ελαφρά καλύτερες από την επίσημη ισοτιμία και χρήση Revolut είναι αυτό που κάνω εγώ αυτήν την στιγμή που βρίσκομαι στο Buenos Aires.
Εσένα σε παρακαλώ να πας στο live(ή σε όποιο άλλο θέμα νομιζεις πως ταιριάζει)και να ανεβάσεις περισσότερες φωτογραφίες από Αργεντινή και Χιλή, γιατί δεν μου έφτασαν.
Εκτός από τις μπύρες. Εκεί ανέβασες πλούσιο υλικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom