Βόλος η Σέρρες??

buterfly

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Καλησπέρα!!Γραφω πρώτη φορα στην ομάδα και θα ηθελα τη βοηθεια σας!Προκειται τον Απριλιο να κανω μια τριημερη εξορμηση και ειμαι αναμεσα σε Βολο και Σερρες...οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε!!Ευχαριστω...
 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Άδικη σύγκριση κατά τη γνώμη μου, χεχε! Βόλος με χίλια ;) Όμορφη και η πόλη των Σερρών, έχει και ενδιαφέροντα πράγματα ο νομός (λίμνη Κερκίνη), αλλά ο Βόλος είναι ένα επίπεδο πάνω πιστεύω.
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
364
Likes
1.198
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Ενημερωτικα.Ο Βολος εχει και τις μοναδικες ανατολικες παραλιες,εκτος του υπεροχου βουνου του Πηλιου,αλλα για τον καιρο αυτο και οι Σερρες διαθετουν προς περιηγηση μια σειρα υπεροχων προορισμων,οπως Κερκινη-Πορροια-Λαιλια-Αγγιτη (με το σπηλαιο)-Αγγιστρο κ Σιδηροκαστρο (με τα ιαματικα κεντρα,που δεν ειναι μονο για ηλικιωμενους).Αυτα ειναι μονο μερικα απο τις ομορφιες που διαθετει,για να μην αναφερω και το φραγμα του Θησαυρου,ανηφοριζοντας βορεια προς Σιδερονερο.
Ψαξτε κι αυτα,ωστε να εχετε σφαιρικη αποψη,πριν αποφασισετε και καλο ταξιδι
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Σερρες δεν εχω παει για να πω την αλήθεια αλλά ο Βόλος είναι πολυ ομορφος..! Μπορείς να κάνεις βόλτες στην παραλία, στο κέντρο και κυρίως,να επισκεφτείς το Πήλιο. Το ανατολικό Πήλιο αξίζει πολύ, ειδικά για τις παραλίες του (αν ήταν καλοκαίρι θα ήταν τέλειο να κάνεις και ενα μπανακι αλλά τώρα είναι παγωμένα τα νερά :p ).Μακρυνίτσα,Πορταριά,Χάνια,Τσαγκαράδα,Άι Γιάννης,Κισσός,κτλ. Επίσης υπάρχουν και άλλα μέρη τριγύρω που μπορείς να επισκεφτείς, όπως η Αγριά, η Γατζέα, τα Καλά Νερά, κτλ. Αλλά κυρίως αξίζουν τα χωριά πάνω στο Πήλιο και οι ανατολική μεριά.
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
364
Likes
1.198
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Η πολη του Βολου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,οπως τα χωριουδακια του,αλλα να ξερεις,οτι αν πατε προς τις ανατολικες ακτες θα δυσκολευτειτε πολυ απο τους φιδισιους δρομους και τις διαδρομες απο τον κεντρικο (?) δρομο προς τις παραλιες
 

buterfly

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Σας ευχαριστω πολύ ολους για τις πληροφορίες!Δεν έχω καταλήξει ακόμη αλλά μάλλον θα υπερισχύει ο Βολός!!Η Ελλάδα μας ειναι γεμάτη ομορφίες!!
 

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Βόλος και Πήλιο είναι από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας, χειμώνα και καλοκαίρι.
Βόλος επιπλέον για τα απίστευτα τσιπουράδικα της πόλης και την υπέροχη πάστα φούρνου της Μινέρβας....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.660
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom